Menu
RSS

Antalya Korkuteli'ye Kurulan 120 Kameradan Oluşan Sistem Bitmek Üzere

Antalya Korkuteli'ye Kurulan 120 Kameradan Oluşan Sistem Bitmek Üzere

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 24 noktada 120 kameranın kurulmasına yönelik çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nca Korkuteli'ne kurulan kameralar hizmete girdi. 24 noktada 120 kameranın yüzde 90'ı tamamlanarak hizmete girerken,

yüzde 10'luk kalan bölümü ilçe merkezindeki çalışmalar sonrası hizmete girecek. Emniyet Müdürü Hüseyin Hacı Duman, kameraların 4'ünün plaka tanıma sistemi olduğunu söyledi.

Her noktaya 1 hareketli, 4 sabit kamera monte edildiğini aktaran Duman, "Kameralar yüksek çözünürlüklü ve gece görüşü olan kameralardan oluşuyor. Bu sayede Korkuteli'de emniyet daha hızlı çalışacak.

Olaylara daha seri müdahale edecek. Özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluktan dolayı meydana gelen bir takım aksaklıklar vardı artık onlarla karşılaşmayacağız. Her şey daha güvenli ve huzurlu bir Korkuteli için" dedi.

İlçenin stratejik konumu nedeniyle araç kontrollerinin bu sistemle yapılacağını kaydeden Duman, kameraların adli olaylarda bilgi alamayan polisin gözü olacağı olup eşkal belirlemede büyük fayda sağlayacağını vurguladı.

Savunma Sanayi Müsteşarlığınca yaptırılan MOBESE sisteminin programa uygun olarak tamamlandığını ve kablosuz sistem olduğunu belirten firma yetkilileri ise çalışmaların önümüzdeki günlerde sona ereceğini aktardı.

yukarı çık
0
Paylaşım