Menu
RSS

Antalya Korkuteli'de Haşereyle Mücadele

Antalya Korkuteli'de Haşereyle Mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi tarafından haşereyle mücadele çalışması sürdürüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi ilçe merkezi ve mahallelerde halkın rahat bir yaz mevsimi geçirmesini sağlamak için haşere, sinek ve sivrisinek ilaçlamalarını yoğun şekilde sürdürdü.

Havanın ısınmasıyla kapalı alanlarda yapılan çalışmalara açık alanlardaki üreme alanları da dahil edilerek, oluşturulan periyodik bir program kapsamında ilaçlamanın devam ettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, "Rahat ve temiz bir kentte yaşamak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz.

Her şey vatandaşımızın sağlık ve huzuru için. İlçe merkezi ve 58 mahallemizde tespit edilen sivrisinek üreme odakları, ilçemizin çevresinde bulunan su birikintisi olan yerlerde, kanal kenarlarında, arazilerde, sanayi çarşısı bölgesinde, kanalizasyon kapaklarının bulunduğu yerlerde, ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bunun yanı sıra da 58 mahallemizde, mahalle araları, tüm cadde ve sokaklarımızda donanımlı araçlarımız ile rutin akşam ilaçlamaları da devam ediyor" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım