Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya Kepez CHP Başkan Adayı Dinç: Tarım ve Hayvancılık İle Uğraşanları Destekleyeceğim

Antalya Kepez CHP Başkan Adayı Dinç: Tarım ve Hayvancılık İle Uğraşanları Destekleyeceğim

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Son olarak Gaziler Mahallesi'nin, ardından Mithat Paşa Caddesi’nde bulunan esnafını ziyaret eden Dinç, "Hizmet için geldim" dedi

Millet İttifakı'nın Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, CHP Kepez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Tuncay Ercenk ve yönetim kurullarıyla birlikte

Gaziler Mahallesi'ni ve Mithat Paşa Caddesi esnafını ziyaret etti. Sabah saatlerinde Gaziler Mahallesi sakinleriyle mahalle meydanındaki kahvede bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiren Murat Dinç'e ilgi yoğundu.

Gaziler Mahalleli vatandaşlara önce projelerinden bahseden Dinç'in, özellikle ev yapımı ürünlerin pazarlanmasına yardımcı olacak kooperatifler projesi ve belediyenin tarım ve hayvancılık ile uğraşanlara mali, veteriner ve ziraat mühendisi desteği

vereceğine dair sözleri büyük ilgiyle karşılandı. Gazilerlilerin sorunlarını dinleyip, sorularını yanıtlayan Dinç'e, bir çiftçi, "Belediye elektrik faturalarımızı ödüyormuş, öyle söylüyorlar. Benim faturam hiç ödenmedi, faturası ödenen var mı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Alanda gülüşmelere yol açan bu tepkinin ardından mahallelilerin birçoğu ulaşım sorunundan yakındı. Kepez'de ulaşımın çok zor ve otobüs hatlarının yeterli olmadığına değinen mahalleliler, başkan olması halinde Dinç'ten ulaşım problemini çözmesi için söz istedi.

Murat Dinç'in böyle bir sözü seve seve verebileceğini ifade etmesinin ardından, İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, "Murat Bey size hizmet etmek için bu yola çıktı. Sizler oylarınızla onu başkan yapacaksınız, o da size hizmet getirecek" dedi.

Hemen ardından mahalleli bir vatandaşın yüksek sesle, "Biz Murat Ağabeyin hizmetini 30 yıldır biliyoruz. Emeği çok, daha da çok olacak inşallah" demesi, kalabalık tarafından alkışla karşılandı.

Kıraathanedeki toplantının ardından Gaziler esnafını dolaşan Dinç, Gaziler Köyü Camiinde Cuma Namazını kıldı.

"Beni Kim İyileştirecek"

Mithat Paşa Caddesi esnafını ziyaret ederek "Hayırlı işler" dileyen Murat Dinç, cadde esnafının birçoğundan aynı şikayetleri dinledi. Caddenin ve bölgenin rantını yarı yarıya düşüren bir hadise olarak nitelendirilen yol çalışması ile alakalı

Hasan Yapıcı isimli cadde esnafı, "Sanayiden Dokuma'ya geçiş sağlayan bu yolu kapattılar. Sonrasında bizim satışlarımız yarı yarıya düştü. O taraftan insan gelmez oldu. Defalarca imza topladık, belediyeye gittik hiç bir sonuç alamadık.

Sonuç alamadığımız gibi bazı esnaf arkadaşlar ceza bile aldı. Sadece bu yolun sonundan sanayiye geçiş istiyoruz biz" diye konuştu. Esnaf ziyaretleri esnasında sokakta Murat Dinç'e doğru koşarak gelen küçük bir kız çocuğu dikkat çekti.

"Murat Amca sen gidince beni kim muayene edecek?" diyerek çevredekilerin gülümsemesine yol açan kız çocuğuna Murat Dinç'in cevabı, "Yine ben edeceğim, belediyeye gelirsin orada muayene ederim" oldu. Kız çocuğunun babası ise,

"Nereye giderseniz, oraya geliriz başkanım. Bizleri de, çocuklarımızı da siz büyüttünüz, size borçluyuz. Sonuna kadar arkanızdayız" diyerek destek mesajı verdi.

Murat Dinç, Mithat Paşa Caddesi’nde iş yeri bulunan eski Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i de ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım