Menu
RSS

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muhtarlarla Buluştu

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muhtarlarla Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her ay gerçekleştirilen geleneksel muhtar yemeğinde 66 mahalle muhtarıyla buluştu. Emek Mahalle Muhtarı Süleyman Kabaağaç'ın verdiği yemeğe Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Mustafa Erol,

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, kamu kurumları ile belediye bürokratları ve 66 mahalle muhtarının tamamına yakını katıldı.

Başkan Tütüncü, mahallelerde fen işleri, park ve bahçeler ile proje etüt müdürlüklerinin yapmış olduğu yatırımlarda, sosyal ve kültürel çalışmalarda muhtarlarla istişare halinde olduklarını kaydetti.

Muhtarlar ile örnek bir dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik iklimi oluşturduklarının altını çizen Tütüncü, “Geçtiğimiz yıllara oranla her geçen gün birbirimize sevgimiz ve saygımız artıyor. Zor bir seçim sürecine giriyoruz.

Bu süreçten de çalışarak, gayret ederek güzel kazanımlarla çıkacağız" dedi.

Dünyanın Folkloru Kepez'de

Kepez Belediyesinin Uluslararası Folklor Festivali'nin 4'üncüsünün 28-31 Ağustos'ta gerçekleştirileceği bilgisini muhtarla paylaşan Tütüncü, “16 ayrı ülkenin folklor ekibi ile Türkiye'nin 7 bölgesinden gelecek 15 folklor grubunun

Kepez'de 4 gün boyunca farklı bölgelerde etkinlikleri olacak. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanının folklor renkleri Antalya'da buluşacak" açıklamasını yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım