Menu
RSS

Antalya Kemer Kuzdereli Üreticiler Suya Kavuştu

Antalya Kemer Kuzdereli Üreticiler Suya Kavuştu

Kuzdere’deki üreticilerin sulama sorunu Kemer Belediyesi tarafından çözüldü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatı ile Kemer Sulama Birliği’nin malzeme eksikleri giderildi ve Kuzdere’nin kuruyan toprakları suyla buluştu.

Bu yıl oluşan kuraklık nedeniyle Kemer’deki çiftçi, üretici ve köylüler sulama konusunda büyük sıkıntı yaşadı. Kuzdere Mahallesi kuraklıktan en çok etkilenen bölgelerden biri oldu. Kemer Sulama Birliği’nin Kuzdere’ye sulama suyu ulaştırmak için ihtiyaç duyduğu malzemeler Kemer Belediyesi tarafından sağlandı. 

Gül Sözünü Tuttu

Geçtiğimiz aylarda Kuzdere’deki üreticilerle bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, onların sorunlarını dinlemişti.

Kemer Sulama Birliği yetkilileri ise Kuzdere’ye sulama suyunu ulaştırmak için 2.400 metrelik boru tesisatına ihtiyaç duyulduğunu bildirmişlerdi.

Belediyenin görev alanına girmemesine karşın çiftçinin mağdur olmaması için bu konuda destek sözü veren Başkan Gül, bu sözünü tuttu.

Gül’ün talimatı ile; Kuzdere Mahallesi’ndeki tarımsal alanları sulamak için talep edilen 2.400 metrelik sulama suyu borusu Kemer Sulama Birliği’ne teslim edildi.

“Hayırlı Olsun”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer Sulama Birliği’ne iş makinası, araç, gereç ve personel konusunda daima destek oluyoruz. Şimdi Kemer Sulama Birliği’nin malzeme eksikliğini de gidererek Kuzdere’nin kuruyan topraklarının suyla buluşmasını sağladık.

Sulama sistemini Kuzdere Mahallesi’ndeki hemşerilerimizin kullanımına sunmaktan gururlu ve mutluyuz. Üreticimize hayırlı olsun.  İlçemizdeki ve ülkemizdeki tüm çiftçilerimize işlerinde bereket ve kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım