Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya Kaş'ta Kültür Sanat Festivali Başladı

Antalya Kaş'ta Kültür Sanat Festivali Başladı

Antalya’nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Festival kapsamında Murat Başaran ile Aleyna Tilki konser verdi. 20'nci Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Yürüyüşe, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu,

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Emniyet Müdürü Yaşar Hoşgör, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclisi üyeleri ve vatandaş katıldı.

Festival yürüyüşü öncesi müzik grupları sokak gösterileri yaptı. Mehter takımı eşliğinde başlayan yürüyüş Cumhuriyet Alanı'na kadar sürdü. Buradaki konuşmaların ardından çeşitli gösteriler sunuldu.

El sanatları sergisi ve köy ürünleri standı açıldı. Kaş Gençlik Lokali'nde, Kaş Kültürevi'nde resim sergileri açıldı.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş'ta yapılacak etkinliklerle ilçeyi daha çok tanıtmak için çalıştıklarını söyledi.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, turizmcilere sabırlı olmalarını çağrısında bulunurken, sezonun henüz başlamadığını ve bu yıl çok iyi bir sezon geçirileceğini aktardı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ın butik turizmin yapıldığı en önemli yerlerden biri olduğunu belirtirken, bu bölgeye kitle turizmini sokmayacaklarını vurguladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de "Dünyaya ilham veren, Avrupa'ya ilham veren kültür ve medeniyetlerin beşiğindeyiz. Artık uluslararası noktada da bir barış, kardeşlik festivalidir Kaş festivali.

Bu kardeşlik havasının dünyanın en çok ihtiyacı olduğu bir süreçte, güçlü bir şekilde yaşıyor olması, yaşatılıyor olması Kaş'ımız için fevkalade önemlidir" dedi.

Konuşmaların ardından açılış programı sona erdi.

Festival kapsamında akşam şarkıcı Murat Başaran ve Aleyna Tilki konser verdi. Eski Yat Limanı'ndaki konserde sahneye çıkan Murat Başaran, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. Kaşlıları bazen hüzünlendiren bazen de coşturan Başaran'ın ardından Aleyna Tilki sahneye çıktı.

Alayne Tilki 1 saatten fazla süren konserinde birbirinden güzel parçalarla hayranlarını coşturdu. Konser sırasında havai fişek gösterileri yapıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım