Menu
RSS

Antalya İş Kadınları Derneği Sosyal Medyada Aslı Olmayan Paylaşımlara Cevap Verdi

Antalya İş Kadınları Derneği Sosyal Medyada Aslı Olmayan Paylaşımlara Cevap Verdi

Antalya İş Kadınları Derneği (Antikad) genel kurul seçimleri konusunda sosyal medyada ve bazı dergilerde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek

yönetim kurulu tarafından genel kurul ve asılsız paylaşımlarla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada şunlar belirtildi:

“14.02.2024 tarihinde Derneğimizin olağan genel kurulu ve sonrasında yaşanan süreçle ilgili gerek gazete ve dergilerde gerekse sosyal medyada aslı olmayan paylaşımların yapılması sonucu iş bu basın açıklamasını yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Öncelikle belirtmek gerekir ki; Antalya İş Kadınları Derneğimizin genel kurulu ve sonrasında yönetim kurulu içinde yapılan başkan seçimi Antikad Tüzüğüne uygun olarak yapılmıştır. Dernek tüzüğümüz herkesin erişimine açıktır.

Tüzüğümüzün düzenlemelerinden de anlaşılacağı gibi genel kurul toplantıya katılan üyelerin salt çoğunluğu ile yönetim kurulu üyelerini seçer, yönetim kurulu üyeleri de katılan üye tam sayısının salt çoğunluğu ile başkan ve diğer üyeleri seçer. Aynı üyenin 2.dönem başkanlık yapabilmesi için de

yönetim kurulu üyelerinin 2/3 çoğunluğu ile karar alınması gerekir.

Tüm bu açıklamalarımız doğrultusunda Antikad Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu da sonrasında Yönetim Kurulu üyeleri arasından seçilen Başkan da Dernek Tüzüğü’ne uygun olarak seçilmiştir.

Derneğimiz bugüne kadar olan misyonundan ve değerlerinden sapmaksızın; var olan değerli üyelerimiz ve aramıza katılacak olan yeni üyelerimizle yoluna daha güçlü devam edecektir. Derneğimizin Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri dışında yapılan asılsız açıklamalara riayet etmemenizi temenni ederiz.”

yukarı çık
0
Paylaşım