Menu
RSS

Antalya İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan Ücret Açıklaması

Antalya İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan Ücret Açıklaması

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, asgari ücretin 1603 TL olarak açıklandığını belirterek, belediyede 2018 yılında en düşük ücretin 2000 TL olacağını söyledi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından 2018 yılı için asgari ücretin

net 1603 TL olarak belirlenmesinin ardından açıklama yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, her zaman çalışanlarının yanında olduklarını kaydetti.

Belediye çalışanlarını artan enflasyon karşısında ezdirmeyeceklerine dikkati çeken Küçükkuru, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği her zaman çalışanlarımızın yanında olduk. Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurum,

kuruluş ve sendikalarla her türlü işbirliğini yaptık. Yürürlüğe giren taşeron yasası kapsamında daha önce taşeron şirketlerine ödediğimiz payla bu meblağın KDV'sini 2018 yılında çalışanlarımıza zam olarak yansıtacağız.

Böylece İbradı Belediyesi çalışanları 2018 yılı içinde en düşük 2000 TL ücret alacak. Çalışanlarımız sendikal haklarıyla maaş iyileştirme farkları ve ikramiyelerini de ayrıca alacak" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım