Menu
RSS

Antalya EMO’da İlhan Metin Güven Tazeledi

Antalya EMO’da İlhan Metin Güven Tazeledi

EMO Antalya Şube`nin 2 gün süren 13. Olağan Genel Kurulu, EMO Antalya Şube Binası`nda 03 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirildi. İki yılda bir gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde divan oluşturularak,

12. Dönem EMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu’nun çalışma raporu okundu ve onaylandı.

Genel Kurul, EMO Antalya Şube 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Tat`ın konuşmasıyla başladı. Açılışta EMO Antalya Şube 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Metin ve EMO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Önder de birer konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının tamamlanmasının ardından Genel Kurul`da EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak gözlemci olarak yer aldı.

Genel Kurul gündem maddeleri çerçevesinde çalışma raporunu 12. Dönem Yazmanı Çiğdem IŞIKYÜREK ve mali raporu ise 12. Dönem Saymanı Murat SÖNMEZ tarafından sunuldu.

12.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN konuşmasında, EMO Antalya Şubesi’nin 12.dönemde de gücünü yalnızca örgütlü üyesi, meslek ve uzmanlık alanlarının korunma ve geliştirilmesi çalışmalarından aldığını ifade etti.

Metin, “Şubemizin siyaset üstü bir meslek kuruluşu olması yönünde emek sarf edip, Ancak; Milli değerlerimize, kültürümüze, örf, adet ve geleneklerimize Çağdaş, Demokratik Laik Cumhuriyetimizin kazanımları olan üniter devlet yapısına,

Atatürk ilke ve inkılâplarına; vatanın bölünmez bütünlüğüne ve bayrağımıza karşı yapılacak olumsuzluklara da en şiddetli tepkiyi verdik, vermeye de devam edeceğiz ” dedi. Konuşmasının devamında İlhan Metin,

“Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümünde ve karar alma süreçlerinde katılımcı demokrasiyi esas aldık. Ben değil BİZ dedik.

Meslek odamızın yönetim çalışmalarında; siyasi, ticari veya kişisel ikbal mücadelesi içerisinde olmadık, Şubemizi yansız, şeffaf, üyeler ve kamu yararlarını gözeterek yönettik” dedi.

Antalya Şube Üyeleri, diğer kurum ve kuruluşların katılımı ile genel kurul, gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilerek sona erdi.

04 Şubat 2018 Pazar günü EMO Antalya Şubesi Hizmet Binası‘nda 2130 üyenin 1045`nin oy kullandığı seçimlerde; 12. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN‘in Başkanlığındaki liste ile Cemal KAFA‘nın Başkanlığındaki listesi yarıştı.

Seçimi İlhan METİN‘ in listesi kazandı. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 12. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İlhan METİN, Şaban TAT, Murat SÖNMEZ, Çiğdem IŞIKYÜREK, Ahmet AYDIN, Durali ÇAKIR ve Mustafa TOPÇU` dan oluştu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise; Eser ORAKLI, Aslıhan VURAL, Emre ERTÜRK, İbrahim KAYMAZ, Gülşen SÖZER, Mehmet AKMEŞE ve Kaan ARACI`dan oluştu.

Ferhat ÇAĞLI, Mehmet Bahadır DEMİR ve Suat KAŞ Şube denetçisi olarak seçilirken, Tevfik TAT, Seyit Çağrı YILDIRIM ve Rabia BOZLAR da yedek Şube denetçisi olarak belirlendiler.

yukarı çık
0
Paylaşım