Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya Emniyetinden Önemli Çallı Kavşağı Açıklaması!

Antalya Emniyetinden Önemli Çallı Kavşağı Açıklaması!

Antalya’da UKOME tarafından alınan karar gereği Vatan (Çallı) Kavşağı içerisinde hem araç trafiğinin akışında hem de yaya trafiği akışında gözlemlenen sıkıntılar nedeni ile yeniden geometrik düzenleme projesi çalışmalarına 22 Kasım itibarı ile (1) ay sürecek şekilde başlanıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden çallı kavşağı için açıklama geldi.

İşte o açıklama;

  • Gazi Bulvarı üzerinden doğudan batıya, batıdan doğuya trafik sirkülasyonu sadece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden olacaktır. Ancak proje bittikten sonra hemzeminden de geçiş olabilecektir. Kuzeyden güneye, güneyden kuzeye ise hem çalışma esnasında hem de çalışma bittikten sonra alt geçitten trafik akışı sağlanacaktır.
  • Kavşağın tüm kollarında çalışma esnasında ve çalışma sonrasında sağ ve U dönüşler trafiğe açık olacaktır.
  • Asayiş Kavşağı istikametinden gelen bir araç, hem çalışma esnasında hem de çalışma bittikten sonra Vatan Bulvarı’na dönebilecektir.
  • Namık Kemal Bulvarı’ndan gelen bir araç, havalimanı istikametine seyretmek için, kavşağa girmeden U dönüşü yaparak,  Mehmet Akif Caddesi ve Rasih Kaplan Caddesi’ni takip ederek Gazi Bulvarına çıkabilecektir.  Bu araç, tekrar Vatan kavşağının altından U dönüşü yaparak Demokrasi Kavşağı istikametine yönelebilecektir. Çalışma bittikten sonra ise, direk kavşağın içerisinde aynı istikamete geçiş sağlanabilecektir. Çalışma esnasında ve sonrasında Vatan Bulvarı’na geçişler alttan sağlanabileceği gibi sağa dönüşler kavşak içerisinden sağlanacaktır.
  • İller Bankası'nın tarafından gelip Namık Kemal Bulvarı’na dönecekler (dokuma-otogar-kepez istikameti tarafı) Köprü altı Kavşağı’na U dönüşü yapıp, 3006 Sokağı takiben Hasan Tahsin Caddesi’ne dönerek Namık Kemal Bulvarı’na katılabilecektir. Ancak çalışma bittikten sonra direk kavşak içerisinden sola dönebileceklerdir. Çalışma öncesi ve sonrasında sağa dönüşler kavşak içerisinden yapılabilecektir.
  • Vatan Bulvarı’ndan Vatan Kavşağı’na gelen bir araç, çalışma esnasında ve sonrasında sağa dönebilecek,  Namık Kemal Bulvarı’nı alttan geçebilecektir. Sola, yani İller Bankası istikametine yönelecek araç, çalışma esnasında kavşağa girmeden U dönüşü yaparak 281. Sokak devamından Kazım Karabekir Caddesi ve Gazi Bulvarı’na katılacak yine Vatan Kavşağı’nın altından U dönüşü yaparak devam edebilecektir. Trafik akışı çalışma bittikten sonra direkt kavşak içerisinden İller Bankası istikametine devam edebilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

yukarı çık
0
Paylaşım