Menu
RSS

Antalya Emniyet Müdürü Uzunkaya’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Uzunkaya’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Uzunkaya mesajında “Sağlık, değeri ölçülemez büyük bir hazinedir” dedi. Uzunkaya’nın mesajı şöyle:

“Dünyadaki en değerli şeyin sağlık olduğunu ifade eden Kanuni S. Süleyman’ın;  “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözünden de açıkça anlaşılacağı üzere sağlık, değeri ölçülemez büyük bir hazinedir.

Dünyanın en zor ve o kadar da kutsal olan görevlerinden birisini yapan, “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın”, düsturuna göre devleti yaşatacak olan insanların sağlığı için ulvi bir görev ifa eden, kendisine insanı yaşatmayı,

daha nitelikli bir hayat sunmayı amaç edinen,  insanlarımızın sağlığının korunması ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için hizmet veren, Gazi M. Kemal Atatürk’ün; “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle de güven tescili yaptırmış olan

başta doktorlarımız olmak üzere resmi ve özel sağlık kurumlarındaki tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı şahsım ve Teşkilatım adına en içten dileklerimle tebrik ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım