Menu
RSS

Antalya DP Elmalı Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Muhammet Akkaya

Antalya DP Elmalı Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Muhammet Akkaya

31 Mart yerel seçimlerine kendi adayları ile grime kararı alan Demokrat Parti ilk olarak Elmalı Belediye Başkan adayını açıkladı. Parti ilçe binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Emaneten verdiğimiz belediyeleri

yeniden alacak ve şahlanan kırat ile birlikte aldığımız ilçeleri de hizmetlerimizle şahlandıracağız” dedi.

Kartal’dan Muhaliflere Çağrı

“Demokrat Parti Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahiptir ve hiçbir güç bunu tarih sayfalarından silemeyecektir” diyen Kartal, diğer siyasi partilere oy veren seçmene de seslendi ve “Zamanında reylerinizi vermiş ve sonradan pişman olmuş olabilirsiniz.

Bir daha pişman olmamak için “oy veren elim kırılaydı” dememeniz için sizlere bir fırsat veriliyor. Gün bugündür, eğer hata yaparsak 31 Mart günü telafisi mümkün değildir. Sizlerden haseten rica ediyorum.

Demokrat Parti adayına destek verin. 31 Mart tarihinde Türkiye sandık başına gidecek. 31 Mart tarihi halkın seçilmişlerden hesap sorma günüdür. Sizleri 31 Mart tarihinde ‘Yeter artık; adaleti yok edenlere, eşrafını zengin edenlere,

demokrasiyi iç edenlere yeter artık!’ demeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

DP Sineyi Millettir

DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Demokrat parti bir yeminin adıdır ve Demokrat Parti kararlılıktır, azimdir, şandır. Demokrat Parti, hakkın teslimiyeti, haklının muzafferiyetidir. Demokrat Parti sineyi millettir.

Demokrat Parti Milletin ta kendisidir. Şimdi yeni bir eşikteyiz. Demokratlara uyku yok. Gece demeden gündüz demeden çalışacak ve Antalya’mızı Demokrat Parti iktidarı ile yeniden tanıştıracağız. Demokrasi halka hizmetkârlıktır.

İdarecinin halkı kendine hizmetkâr etmesi değil halka kendisini hizmetkâr bilmesidir. Demokratlar da bu şuur ile yetişiyor. Bu şuur inşallah memlekete hizmet edecektir” şeklinde konuştu.

Akkaya: Hizmete Talip Olduk

Demokrat Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Muhammet Akkaya hizmet yarışında "Bende varım" derken “Demokrat Parti Türkiye’nin mihenk taşıdır. Ülkemizin bugünlere gelmesinde kıratın attığı imzaları saya saya bitiremeyiz.

Demokrat Parti hizmetin partisi olduğu için bizler buradayız. Elmalı halkına hizmet etmek için de Elmalı Belediye Başkan adaylığına talip olduk. Milletimizin tekrar teveccühünü kazanarak birçok noktada her türlü sorunu göğüsleyeceğimizden eminiz.

Elmalı’yı Elmalılarla birlikte yönetmek için yola çıktık. Biz çalışacağız son sözü sandıkta vatandaş verecek” diye konuştu.

Elmalı'da yaş meyve ihracatı ile uğraşan, tonlarca elmayı yurt dışına pazarlamaktaki başarısı ile adından söz ettiriyor.

yukarı çık
0
Paylaşım