Menu
RSS

Antalya Demre Tarım Müdürü Işık Göreve Başladı

Antalya Demre Tarım Müdürü Işık Göreve Başladı

Demre Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Işık, görevine başladı.Uzun süredir vekaletle yürütülen Demre Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine gıda mühendisi Mustafa Işık atandı. Demre'ye gelerek yeni görevine başlayan Mustafa Işık,

"İlk ve ortaöğrenimimi yaptığım Demre'de görev yapacak olmaktan son derece mutluyum. İlçemizde tarımın gelişmesi, daha iyi noktalara taşınması için, ekip arkadaşlarımla birlikte çaba harcayacağım. Amacım, Demre çiftçisine faydalı olmak. Kapımız herkese eşit aranda açık olacaktır" dedi.

Demre Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Işık, 1987 yılında Antalya'nın Kaş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Demre'de yaptı. 2010 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

İlk olarak 2012 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde gıda mühendisi olarak göreve başladı. Daha sonra Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde görev yaptı. Işık, Antalya Valiliği'nce Demre Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atandı.

yukarı çık
0
Paylaşım