Menu
RSS

Antalya’daki Vahşi Cinayetin Katili 50 Yılla Yargılanıyor

Antalya’daki Vahşi Cinayetin Katili 50 Yılla Yargılanıyor

Antalya'da 14 Ağustos'ta ormanlık alanda boğazı kesildikten sonra başı taşla ezilerek öldürülen Gülizar Turan'ın katil zanlısı için 50 yıl hapis cezası istendi.

Sabah Gazetesinden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre 22 yaşındaki Gülizar Turan'ın katil zanlısı Cengiz D. (45) hakkında Cumhuriyet Savacılığı tarafından iddianame hazırlandı.

Cengiz D. hakkında, 'Canavarca hisle eziyet çektirerek insan öldürme ve nitelikli cinsel saldırı' suçlamaları ile dava açıldı.

Yargılama 10 Ocak'ta başlayacak. İTİRAFI var Cumhuriyet Savcısı iddianamesinde, cinayetin nasıl işlendiğine ayrıntılı olarak yer verdi. İddianamede Cengiz D'nin, cinayeti itiraf ettiği belirtilerek, "Bana küfürler yağdırınca sinirlendim.

Bu sırada yüzüme tükürünce iyice çılgına döndüm ve başını taşla ezdim. Gerisini hatırlamıyorum" demesi samimi itiraf olarak gösterildi.

Olayı Polis Çözmüştü

14 Ağustos tarihinde genç bir kıza ait ceset bulunup olayın polise haber verilmesiyle cinayet ortaya çıkmıştı. Polisin yaptığı incelemede cesedin 3 gün önce kayıp başvurusu yapılan Gülizar Turan olduğu ortaya çıkmış ve ardından özel bir ekip tarafından olayla ilgili çalışma başlatılmıştı.

Polis kemare kayıtlarından ulaştığı Cengiz D'yi gözaltına almış ve cinayet itiraf ettirmişti. Gülizar Turan'ın ise uyuşturucu parası temin etmek için Cengiz D. İle ilişkiye girmek istediği ortaya çıkarılmıştı.

yukarı çık
0
Paylaşım