Menu
RSS

Antalya’daki Hemşeri Dernekleri: Değirmenci Vekil Adayımızdır

Antalya’daki Hemşeri Dernekleri: Değirmenci Vekil Adayımızdır

Antalya’da bulunan Alevi Bileşenleri dernek başkanları ve hemşeri dernek başkanları CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Yanlarında Pamuk Değirmenci ile gelen dernek başkanları, İl Başkanı Ahmet Kumbul’a, Pamuk Değirmenci’yi Antalya’dan milletvekili görmek istediklerini dile getirdiler.

24 Haziran seçimleri yaklaşırken milletvekili aday adaylıklarına başvurular hızlandı. Antalya CHP’den milletvekili aday adaylığına başvuran Pamuk Değirmenci yanında Alevi Dernekleri Başkanları ve hemşeri dernekleri başkanları ile beraber CHP Antalya il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette dernek başkanları Pamuk Değirmenci’yi Antalya CHP’den milletvekili olması taleplerini söylediler.

Bunca zamandır Pamuk Değirmenci’nin CHP’nin Antalya’daki çalışmalarının hemen hepsinde yer aldığını, özverili bir çaba gösterdiğini dile getiren dernek başkanları, özellikle çalışan ve hak edenlerin milletvekili olmaları gerektiği düsturu ile bu taleplerini dile getirdiklerini belirttiler.

Değirmenci ziyaret sırasında şu görüşlerini dile getirdi: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı bir konuşmada bu partinin her üyesinin dava adamı olması gerektiğini, hepsinin partinin birer militanı olması gerektiğini dile getirmiştir.

Ben yaşamım boyunca CHP’nin temel değerlerine sahip çıkarak, Genel Başkanımız Kemal KIlıçdaroğlu’nun dediği gibi bir milletvekili olma talebim vardır. Ben ne kadar dava insanı olduğumu sanırım kanıtladım.

Ben elimden geldiğince ve maddi gücüm de yettiğince partimin her çalışmasında yer aldım ve partime hizmet ettim. Genel başkanımın belirttiği bu özelliklere de sahip olduğum inancındayım.

Bana inanan ve güvenen Alevi dernek başkanlarım, yöneticilerim ve hemşeri dernek başkan ve yöneticilerim de benim bu yapıma güvendikleri için benim yanımda olduklarını dile getirmişlerdir.

İl Başkanım Ahmet Kumbul’un da Antalya’da özellikle sahada çalışın ve vekil olmayı hak edenlerin meclise gitmesi düşüncesinde olduğunu biliyorum.

Liyakat bizim için önemlidir ve bu anlamda hak edenlerin meclise taşınması anlayışından yol acıkarak bu dönem il başkanımın da desteği ile vekil olmak istiyorum” dedi.

İl Başkanı Ahmet Kumbul ise bu konuda çaba gösteren tüm partililerimi takdirle karşılıyorum. Hepsinin yolu açık olsun diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım