Menu
RSS

Antalya’da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı

Antalya’da Yerel Medyanın Sorunları Tartışıldı

Türkiye Yerel Basın Birliği üyesi 40 ilden 75 gazeteci, sektörün sorunlarını ele aldıkları çalıştayın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden Hobi Bahçesini gezdi. Türkiye Yerel Basın Birliği Üyesi Gazeteciler, 'Yerel Medyanın Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nda sektörün sorunlarını ele aldı.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün Antalya'da ilkini gerçekleştirdikleri çalıştayın amacının, yerel basının ihtiyaçları, sorunları ve çözüm önerilerini belirlemek olduğunu söyledi.

Karayün, "Çalıştayda belirlediğimiz hedeflerin yerel basında çalışanlar için faydalı olacağına ve başarı oranını daha da yükselteceğine inanıyorum.

Programa ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanından çalıştaya katılım ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından çalıştaya katılan gazetecilere katılım belgesi destek verenlere de plaket verildi.

HOBİ BAHÇESİ'NE TAM NOT

Çalıştayın ardından gazeteciler, Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hobi Bahçesi Projesini gezdi, bilgi aldı.

Gazeteciler, 3 gün boyunca Büyükşehir'in ev sahipliğinde çok güzel ve anlamlı vakit geçirdiklerini belirterek, Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım