Menu
RSS

Antalya’da Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe: 19 Kilo Yakalandı!

Antalya’da Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe: 19 Kilo Yakalandı!

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen operasyonda 19 kilo 78 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan 5 kişi tutuklandı. Manavgat'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda D400 karayolunda geçen pazartesi günü koordineli hareket ettiği tespit edilen 3 otomobil durdurularak narkotik köpeklerinin de katılımıyla arama yapıldı.

Arama sonucunda 42 yaşındaki Ş.Ö.'nün kullandığı otomobilde zulalı vaziyette 25 paket halinde 11 kilo 931 gram, 54 yaşındaki C.A.'nın kullandığı otomobilde ise 14 paket halinde 7 kilo 147 gram olmak üzere toplam 19 kilo 78 gram esrar ele geçirildi. Diğer aracın ise öncülük ettiği tespit edildi.

Olayla ilgili Ş.Ö. ve C.A. ile diğer araçta bulunan İ.Ö. (36), E.S. (30) ve Y.A. (40) gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım