Menu
RSS

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Tutuklama

Antalya’da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Tutuklama

Antalya'nın Serik ilçesinde polisin uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde geçen cumartesi gece devriye görevi yapan Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine

K.R.C. (36) ve S.Y.'yi (39) durdurarak üst araması yaptı. K.R.C.'nin üzerinde 2 paket esrar maddesi ele geçirildi.

K.R.C. ve S.Y. gözaltına alınırken, şüphelilere ait Belek Mahallesi'ndeki 2 evde arama yapıldı. Bunun sonucunda satışa hazır 56 küçük paket, 4 ayrı büyük poşet içerisinde ise 1422 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla bağlantısı olduğu düşünülen S.B. (34) ve yabancı uyruklu kadın C.C.H. (53) ile E.Ç. (38) adlı kadın şüpheliler de gözaltına alındı. 5 şüpheli polis merkezindeki işlemlerinin ardından önceki gün adliyeye sevk edildi.

K.R.C. ve S.Y. 'uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak' suçlarından tutuklanırken, S.B., E.Ç. ve C.C.H. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan polis, narkotik şubesi ekipleriyle dün ikinci bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda da M.B. ve A.C. gözaltına alındı.

Şüphelilerin ilçe merkezindeki evlerinde yapılan aramada 1475 gram esrar maddesi ve hassas terazi ele geçirdi. M.B. ve A.C. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli 'Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüphelilerin beyanından elebaşı olduğu iddia edilen H.A.'yı yakalamak için operasyon düzenleyen polis, şüpheliyi gece yarısı gözaltına aldı. H.A. da emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece aynı suçlardan tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım