Menu
RSS

Antalya’da Uyuşturucu İçin Araçlardan Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

Antalya’da Uyuşturucu İçin Araçlardan Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

Antalya’da park halindeki araçlardan paranın yanı sıra cep telefonu gibi değerli eşyalar çaldığı belirlenen 3 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Polisi alarma geçiren hırsızlık olayları, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde meydana geldi. Kepez'de Belaruslu C.B.'nin kullandığı

park halindeki TIR'dan 450 dolar ve cep telefonu ile yine park halindeki bir kamyonetten cep telefonu çalınması üzerine polis ekipleri bölgede önlem aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlık olaylarını M.K. ile R.F.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis, düzenlediği baskınla M.K.'yi gözaltına aldı.

Sorgusunda 4 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştirdiği ortaya çıkan M.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer şüpheli R.F.'nin ise daha önce gözaltına alındığı ve başka bir suçtan tutuklandığı tespit edildi.

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Muratpaşa ilçesindeki hırsızlıklar ise Kızılarık Mahallesi 2834 Sokak'ta park halindeki araçlardan meydana geldi. Park halindeki kamyonetin açık kasasındaki matkap ve el aletlerinin çalışması üzerine polis çalışma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekipler, hırsızlık şüphelileri olduğu belirlenen madde bağımlısı M.K. ve Ö. D.'yi Yeşildere Mahallesi'nde yakaladı. Şüpheliler, el aletlerini uyuşturucu madde almak için çaldıklarını söyledi.

Gözaltına alınan iki şüpheli, sağlık kontrolü sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürüldü. Ele geçirilen el aletleri ise sahibine teslim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım