Menu
RSS

Antalya’da TMMOB’a Bağlı Oda Başkanları ve Basın Mensuplarından Korkuteli Çıkartması

Antalya’da TMMOB’a Bağlı Oda Başkanları ve Basın Mensuplarından Korkuteli Çıkartması

Antalya'daki meslek odası başkanları ve gazeteciler, yayla ilçelerinden Korkuteli'ne adeta çıkarma yaptı. Düzenlenen gezide hem ilçenin doğal güzelliklerine şahitlik edildi hem de eğlenilerek stres atıldı.

Şehir merkezinde yüksek sıcaklık ve nemle birlikte bunaltıcı bir havanın hakim olduğu Antalya'da, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı meslek odası başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler yayla ilçelerinden Korkuteli'nde nefes aldı.

Cumartesi günü Korkuteli'ne düzenlenen geziye katılan başkan ve gazeteciler, bir yandan ilçenin muhteşem doğasına tanıklık ederken diğer yandan eğlenerek stres atma fırsatı buldu. Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik'in organize ettiği geziye Korkuteli Belediyesi,

Korkuteli ağalarından Hamdi Sarıca, Avdan Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Durali Köle, İlçe sakinlerinden Recep Şahin, Durmuş Şahin ve ailesi katkı verdi.

Gezi, Korkuteli'nin en eski köylerinden yaklaşık 900 yıllık yerleşim yeri olan Beğiş Mahallesi'nden geçilerek başladı. Eski evlerin günümüze kadar yansıdığı Beğiş'ten geçerek İmecik Mahallesi'ne ulaşan gezi ekibi, burada çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Durmuş Şahin'in evinde köy kahvaltısı yaptı.

Yer sofrasının da kurulduğu ve doğallığın yaşandığı kahvaltının ardından Avdan Mahallesi tarafından Seyir Terası'na çıkıldı. Seyir Terası'nda dağların arasına yerleştirilen ilçe merkezi ve doğayı izlemenin keyfini çıkaran ekip, Go Kart yaparak paintball oynamayı da ihmal etmedi.

At Bindiler

Meslek odası başkanı ve gazeteciler, Korkuteli Seyir Terası'nda at binme keyfini de yaşadı. Önce ata binmeye korkanlar daha sonra tekrar tekrar binerek günün keyfini yaşadı.

Müzik Eşliğinde Eğlendiler

Gezi, yemyeşil doğasıyla ön plana çıkan Sülekler Mahallesi'ndeki eğlenceyle devam etti. Burada Söğüt ağaçları altında müzik eşliğince gönüllerince eğlenen ekip, hem coştu hem de çevredekileri coşturdu. Başta organizasyonu gerçekleştiren JMO Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik olmak üzere katkı

sağlayanlara teşekkür eden ekip, daha sonra şehir merkezine geri döndü.

“Bizim İçin Büyük Bir Keyif Oldu”

Gezi ile ilgili görüşlerini paylaşan JMO Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, “Antalya’nın sorunlarını kamuoyuna duyurmak için kutsal bir görevi yerine getiren, gecesini gündüzüne katan basın mensupları ile meslek odamızın temsilcilerini aynı ortamda buluşturmak bizleri mutlu etti” dedi.

Gezinin devamının gelmesini dileyen Çeltik, katkı sağlayan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’e, Güreş Ağası Hamdi Sarıca’ya, Avdan Dernek Başkanı Durali Köle’ye, Muharrem Yavuz’a, ev sahipliğinden dolayı İmecikli Durmuş Şahin ve ailesine,

Gültekin Aldemir ve ailesine, Şahali Sarıcalar ve Recep Şahin’e teşekkürlerini iletti.

yukarı çık
0
Paylaşım