Menu
RSS

Antalya’da Şok Olay; Polisle Fuhuş Pazarlığı Yaptı!

Antalya’da Şok Olay; Polisle Fuhuş Pazarlığı Yaptı!

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde müşteri gibi davranan polis ekipleriyle fuhuş pazarlığı yapan 2'si yabancı uyruklu kadın 5 kişi suçüstü yakalandı.

Alanya'nın en işlek caddelerinden Keykubat'ta dün saat 18.00 sıralarında polisi arayanlar, motosikletle dolaşan bir kişinin yoldan geçenlere "Kadın lazım mı?" şeklinde teklifte bulunduğu ihbarında bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri müşteri gibi davranarak, motosikletteki 28 yaşındaki Hasan K.'yi buldu. Hasan K., müşteri sandığı polise, arkadaşı Mesut G. (29) adına müşteri bulduğunu, fuhuş pazarlığı gerçekleştiğinde ise para aldığını söyledi.

Bunun üzerine polis, Hasan K.'den arkadaşını arayarak 2 kadın getirmesini söyledi. Telefon görüşmesinin yaklaşık 20 dakika sonrasında Mesut G., yanında Mustafa D. (27), Kırgızistan uyruklu Elnura K. ve Dilnoza M. ile belirtilen yere geldi. Polisle yapılan kısa süreli fuhuş pazarlığının ardından hazır bekleyen asayiş ekipleri suçüstü yaparak şüphelileri gözaltına aldı.

Hasan K., Mesut G. ve Mustafa D. 'Fuhşa aracılık yapmak' iddiasıyla adliyeye sevk edilirken, Kırgız Elnura K. ile Dilnoza M. ise sınır dışı işlemlerinin başlatılması için Antalya'ya götürüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım