Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya'da Şarampol Şenliklerine Yoğun İlgi

Antalya'da Şarampol Şenliklerine Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Şarampol Şenliklerinin ikinci gününde Oğuzhan Uğur konser verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla yeniden düzenleyerek cazibe merkezine dönüştürdüğü

Şarampol Caddesi Şenlikleri'nin ikinci günü çeşitli etkinliklere evsahipliği yaptı. Gündüz saatlerinde başlayan etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Canlı sahne performansıyla Onur Nugay ve ekibi sevenleriyle buluştu.

Güncel ve nostalji şarkıların söylendiği konser de izleyenler müziğe doydu.

Transformers Karakterlerine Yoğun İlgi

Şenlik kapsamında çocuklar için Transformers film karakterleri getirildi. Transformers Korteji ve eğlenceli Flash Mop etkinliği ile çocuklar sevdikleri film karakterlerini yakından gördü. Antalyalılar bol bol fotoğraf çektirdi.

Son yıllar da özellikle gençlerin ilgiyle takip ettiği DJ'ler de canlı müzik performanslarıyla şenlikte yerini aldı. Sevilen şarkıları binlerce kişi hep bir ağızdan söyledi.

Oğuzhan Uğur'dan Muhteşem Konser

Aleyna Tilki konseri ile başlayan şenlikler oyunculuğunun ardından müzisyen yönüyle de gençlerin ilgi odağı olan Oğuzhan Uğur konseri ile devam etti.

Şenliklerin ikinci gününde Antalyalı müzikseverlerle bir araya gelen Oğuzhan Uğur'u Antalyalı hayranları yalnız bırakmadı. Kimisi de etkinlikleri ve konseri evlerinin balkonundan izledi.

Hep Bir Ağızdan Söylendi

Şarkıları ve Youtube üzerinden çektiği videolarla milyonluk hayran kitlesine ulaşan Oğuzhan Uğur, verdiği muhteşem konserle geceye damga vurdu.

Büyükten küçüğe herkesin eğlendiği şenlikte Oğuzhan Uğur'un parçalarını Antalyalılar hep bir ağızdan söyledi. Telefon ışıklarıyla Oğuzhan Uğur'a eşlik eden Antalyalılar unutulmaz bir gece yaşadı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunu olan sanatçı sevenleriyle Antalya anılarını da paylaştı. Oğuzhan Uğur, “Şu an çok şaşkınım. Şarampolü böyle görmek çok güzel.

Benim zamanımda buralara girilemezdi. Harika olmuş. Muhteşem olmuş. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım