Menu
RSS

Antalya’da Polisin Ölmek Üzereyken Kurtardığı 'Yaşa' Mutlu

Antalya’da Polisin Ölmek Üzereyken Kurtardığı 'Yaşa' Mutlu

Antalya’da polisler, sağ arka bacağı kırılmış ve ölmek üzereyken buldukları köpeği, aralarında para toplayıp tedavi ettirdi. Polisler, 6 ayda sağlığına kavuşan ve 'Yaşa' adını verdikleri köpeği sahiplendirdi.

Kepez ilçesi Altınova Bulvarı'nda yol uygulamasına giden İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, geçen haziran ayında yol kenarında sağ arka bacağı kırık ve kan içinde bir köpek olduğunu fark etti.

Ekibin bir bölümü görevine devam ederken, yaralı köpeği alan polisler, tedavi için veterinerin yolunu tuttu. Kırık bacağı alçıya alınan ve tedavi edilen köpek, kısa sürede eski sağlığına kavuştu. Köpeğe, yeniden yaşama döndüğü için 'Yaşa' adını veren polisler, hayvanı sahiplendirdi.

'Yaşa' Kurtarıcılarından Ayrılmıyor

Uygulama noktasının hemen yanındaki oduncunun bakımını üstlendiği 'Yaşa' haftanın belirli günlerinde uygulama yapan kurtarıcılarını gördüğünde yanından ayrılmıyor. Polis ekipleri uygulama sırasında yanına gittikleri 'Yaşa'ya mama da götürüyor. Çevre sakinleri de 'Yaşa'yı yalnız bırakmıyor ve mama götürüyor.

Köpekle oynayarak zaman geçiren polisler, "Ölmek üzereyken bulmuştuk. Tedavi sürecinde çok iyi baktık. Kısa sürede sağlığına kavuştu. Biz görevimizi yaparken yanımıza geliyor. Bizimle beraber saatlerce bekliyor. Uygulama yerimizden ayrılırken o da yeni sahibinin yanına gidiyor" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım