Menu
RSS

Antalya’da Ormana Üzüm Festivali'nin 51'incisi Büyük Coşkuyla Kutlandı

Antalya’da Ormana Üzüm Festivali'nin 51'incisi Büyük Coşkuyla Kutlandı

İbradı'nın Ormana mahallesinde düzenlenen Ormana Üzüm Festivali'nin 51'incisi büyük coşkuyla kutlandı. Ormana Harman Meydanı'ndaki Ormana Üzüm Festivali etkinlikleri Merkez Camii'nde mevlit okunmasıyla başladı.

Geleneksel Kervan Yürüyüşü ve mehteran gösterileriyle devam eden etkinliğe Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın, CHP Milletvekili Rafet Zeybek, İYİ Parti milletvekilleri Tuğba Vural Çokal ve Feridun Bahşi de katıldı.

Festivalde Üzüm Yarışması'nın yanı sıra çocuklar için çeşitli yarışmalar ve gösteriler yapıldı. Akşam düzenlenen konserlerde ise ses sanatçıları Ayşe Dinçer ve Gaye Aksu sahne aldı.

Geceye Akseki Kaymakamı ve İbradı Kaymakam vekili Muhammet Emin Nasır, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal,

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Ormana'da bu geleneğin yarım asırdır devam ettirildiğine dikkati çekerek, "Ormana Üzüm Festivali'nin gerçekleşmesinde büyük bir özveriyle çalışan Ormana Muhtarlığı,

Ormana Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı, Ormana Aktive ve Ormana Gençlik Derneği başta olmak üzere tüm Ormana halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Ses sanatçıları Recep Ilgaz Bal ile Deniz Toprak'ın sahne aldığı festivalin ikinci günü düzenlenen konserlerde katılımcılar doyasıya eğlendi.

Gecede ayrıca düzenlenen bir ödül töreniyle Üzüm Yarışması'nda dereceye giren üzüm yetiştiricilerine ödülleri ve hediyeleri verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım