Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya’da 'Ölüm Yolu'na Çözüm İstiyorlar

Antalya’da 'Ölüm Yolu'na Çözüm İstiyorlar

Antalya Kepez'deki Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazaları, bulvar üzerinde evi ve işyeri bulunanları korkutuyor. Hız kesicilerin olmadığı ve bazı yerlerinde mıcır bulunan yolda son yaşanan kazada bir aile ölümden döndü.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yaşanan trafik kazaları, Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde ev ve işyeri bulunan vatandaşları isyan ettirdi. Bulvar üzerinde okulların da bulunması, vatandaşların endişesini artırıyor.

Bulvar üzerinde geçen hafta yaşanan son kazada ise mucize eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 07 KDP 52 plakalı otomobiyle SMA hastası kızı 19 yaşındaki İrem Nur'u, diğer kızı 10 yaşındaki Sümeyye ile birlikte doktor muayenesinden eve götüren

Kamile Kurt, mıcırlı yolda aracın kontrolden çıkarak yol dışına savrulduğunu, kazadan yara almadan kurtulduklarını söyledi.

Otomobilin yol dışındaki ağaçlar ve elektrik direğine çarparak durduğunu belirten Kamile Kurt, SMA hastası kızının araçtan fırladığını ve mucize eseri bir şey olmadığını ifade etti.

Diğer kızı Sümeyye'nin de çok korktuğu için artık araçlara binemediğini vurgulayan Kamile Kurt, "Kaza anında kızım araçtan düştüğünde aklımı yitirecektim. Çok şükür bir şey olmadı" dedi.

Yolda hız kesici olmadığını aktaran Kurt, "Ayrıca, yolun bazı bölümlerinde mıcır var. Bu yolda daha önce ölümlü kazalar oldu. Hatta yetkililere yazılı müracaatta bile bulunduk. Fakat yine de önlem alınmadı" diye konuştu.

Kazadan sonra aracında 11 bin TL'lik hasar oluştuğu için otomobilini yaptıramadığını ve hasta çocuğunu doktor kontrollerine götürmekte zorlandığını sözlerine ekleyen Kamile Kurt, "Ben sorunumu bir şekilde çözmeye çalışırım

ancak çok tehlikeli olan bu yolda ölen insanları geri getiremeyiz. Çocuklarını okula gönderen aileler tedirgin. Bir an önce bulvara hız kesiciler ve trafik ışıkları istiyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım