Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya’da Öğrencilerden Yardım İçin Kermes

Antalya’da Öğrencilerden Yardım İçin Kermes

Antalya’nın Demre İlçesi'nde öğrenciler, yardıma muhtaç ve kimsesiz öğrencilere yardım için kermes düzenledi. Demre'de eğitim öğretim yapan Bil Okulları, ilçede yardıma muhtaç ve kimsesiz öğrenciler için kermes düzenledi.

Okul Aile Birliği ve okul yönetiminin desteğiyle okul bahçesinde düzenlenen kermese Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, MHP İlçe Başkanı Alim Atabey, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Kermeste Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesinin zenginlikleri, mutfağı, tarihi ve doğasını anlatan 'Buram Buram Türkiye'm' köşesi ilgi çekti. Öğretmenler ve veliler evde yaptıkları yiyecekleri, bahçede pişirilen katmerleri, döner, köfte ve yerel yiyecekleri satmak için yarıştı. Okulun halk oyunları ekipleri değişik yörelerin halk oyunlarını oynadı.

Okul Aile Birliği Başkanı Osman Örtülü ve Okul Kurucu Temsilcisi Necmettin Nazlı, kermesi geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, kermesten elde edecekleri gelirin kullanımı konusunda kaymakamlıkla ortak çalışma yapılacağını anlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım