Menu
RSS

Antalya’da Narkotimler İşbaşında

Antalya’da Narkotimler İşbaşında

Antalya polisi okulların çevresinde uyuşturucu ticareti ve asayiş olaylarına yönelik tedbirlerini artırdı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı 'Narkotim' ekipleri, araçlı, motorize ve yaya olmak üzere çok sayıda personel ile Antalya'nın Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde sıkı kontrollere başladı.

Sabah Gazetesinin haberine göre Okulla ilgisi olmayan kişiler, kimlik kontrolünden ve aramadan geçirilerek civardan uzaklaştırıldı. Okul çevresindeki kafe ve çay bahçelerinde oturanlar titizlikle arandı.

Okul önlerindeki denetimin yıl boyu süreceği bilgisi paylaşıldı. Veliler, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

Çocuklarının sigara ve uyuşturucuya buluşmasından korkan öğrenci velileri, "Polisin yaptığı uygulama bizi memnun ediyor. Uygulama sürekli olsun. Zaman zaman sivil ekipler ile de desteklesinler" dedi.

Antalya Emniyetine bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü 'Narkotim' ekipleri, okulların çevresinde çalışma yaparak öğrencileri uyuşturucudan uzak tutmaya çalışıyor. Kaynak: Sabah & Erdoğan Öztürk

yukarı çık
0
Paylaşım