Menu
RSS

Antalya’da Murat Ünal'ı Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı

Antalya’da Murat Ünal'ı Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı

Antalya Manavgat'ta 11 gündür kayıp olan Murat Ünal için en son telefon sinyalinin alındığı Oymapınar Mahallesi'nde arama çalışmasına bugün de devam edildi.

Oymapınar ve Manavgat Barajı çevresinde yapılan arama çalışmasına, Akseki ve Bornova Komando Tugay Komutanlığından gelen 17'şer kişilik 6 tim ile Antalya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri, ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Manavgat Belediyesi zabıta ekiplerinin yanı sıra mahalle sakinleri ve İl Jandarma Komutanlığından gelen arama kurtarma eğitimli 'Anka' ve 'Çıtır' isimli 2 köpek de katıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne ait bir helikopter de çalışmalara havadan destek verdi.

Ekipler, Oymapınar Barajı ve Manavgat Barajı kıyısında ve çevresindeki ormanlık alanda, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de barajlar üzerinde botla arama çalışması yaptı.

Arama çalışmalarında yaklaşık 27 kilometrekarelik alan ile 2 baraj gölü çevresinde 54 kilometrelik kıyı şeridi tarandı. Aramalarda, Murat Ünal'a ait herhangi bir ize rastlanmazken, çalışmalara son verildi.

Manavgat'ta, 28 Kasım Pazartesi günü saat 19.00 sularında bir arkadaşıyla birlikte evden ayrılan Ünal'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu. Polis ekipleri, başvuru üzerine Murat Ünal’ın bulunması için çalışma başlatmıştı.

yukarı çık
0
Paylaşım