Menu
RSS

Antalya'da Motosikleti Parçalayıp İnternetten Satışa Çıkardılar

Antalya'da Motosikleti Parçalayıp İnternetten Satışa Çıkardılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çaldıkları motosikleti parçalayarak sosyal medya ve internet sitesi üzerinden sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan E.K. (17) ile B.D. (20) tutuklandı. Bir inşaattan hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan O.G. de tutuklandı.

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı ve Şelale mahallelerinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde çalınan motosiklet aynı gün bulunarak sahibine teslim edildi. Şelale Mahallesi'nde çalınan motosikleti bulmak amacıyla araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, internet üzerinden satış yapılabileceği ihtimali üzerine de

alım- satım yapılan çeşitli internet sitelerini ve sosyal medya sayfalarını takibe başladı.

İki ayrı internet sitesi ve bazı sosyal medya sayfalarında aynı anda verilen motosiklet parçası ilanları çalışmalarını sürdüren ekiplerin dikkatini çekti.

Çalınan motosikletle benzer özelliklere sahip parçaları satın almak amacıyla ilan sahipleriyle iletişime geçen polis ekipleri, aradıkları şüphelilerin E.K. ve B.D. olduğunu belirledi. Şüpheliler alıcı gibi davranan polise motosiklet parçalarını satmak isterken suçüstü yakalandı.

Diğer taraftan 1 Aralık günü cuma namazı saatinde Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir inşaatta yapılan hırsızlıkla ilgili yapılan çalışma sonucunda da şüpheli O.G. yakalandı.

İki ayrı olayla ilgili gözaltına alınan E.K. ve B.D. ile O.G., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım