Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya'da Midibüs, Motosikletle Çarpıştı: 1 Yaralı!

Antalya'da Midibüs, Motosikletle Çarpıştı: 1 Yaralı!

Antalya’da, midibüs ve motosikletin çarpıştığı kazada 65 yaşındaki Hasan Kandemir yaralandı. Kaza, saat 16.30 sıralarında Dumlupınar Bulvarı'nda meydana geldi. Antalyaspor Kavşağı'ndan Kepez istikametine seyreden Metin Çelik yönetimindeki 07 D 5095 plakalı minibüs,

aynı yöne seyreden Hasan Kandemir'in kullandığı 07 GZ 874 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak devrilen motosiklet, sürücüsüyle asfaltta sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durdu.

Kazayı görenler önce ambulansa ardından polise haber verdi. Yardıma gelen vatandaşlar Hasan Kandemir'e su içirdi, sürekli konuşarak bilincinin açık kalmasını sağladı. Adliye önünde görevli polis ise olay yerine gelerek olası bir kazaya karşı güvenlik önlemi aldı.

Kısa süre sonra gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hasan Kandemir, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Minibüs şoförü Metin Çelik, sol şeritte ilerlediğini, motosiklet sürücüsünün de yanındaki şeritte seyrettiğini belirterek, "Hızımız hemen hemen aynıydı. Motosiklet benim şeride yaklaştıkça ben frene basmaya başladım.

Motosikletten kaçtıkça üzerime geldi. Hatta yan bariyerlere bile sürtmüş olabilirim. Vurmamak için çok çalıştım ama önüme kırınca kaçamadım. Çarpmamak için elimden geleni yaptım" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım