Menu
RSS

Antalya’da Kumlucalı Gençler Başkanlarını Seçti!

Antalya’da Kumlucalı Gençler Başkanlarını Seçti!

Kumluca Gençlik Meclis başkanlığı seçimlerini Mustafa Ata Arıcan ve ekibi kazandı. Kumluca Gençlik Meclisi seçimleri belediye konferans salonunda yapıldı. Seçimlere Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin,

okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan seçimler divanın oluşmasıyla devam etti.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "İlk İlçe Gençlik Meclisi seçimlerinde gençlerimiz kültür merkezi istemişti. Kültür merkezimizin yapımı tamamlanmak üzeredir. İkincisinde kapalı yüzme havuzu istemişlerdi.

O da yapılıyor. Gençler siz sanmayın ki yaptığımız iş göstermelik, sembolik bir iştir. Kesinlikle öyle değil, burada konuşulanlar ve okullardaki arkadaşların sizlere ilettiği ve sizlerin bizlere getirdiği talepler kayıtlara geçmekte ve dikkate alınmaktadır.

Çalışmalarınızı ona göre yapın" dedi.

İki ayrı listenin yapıldığı seçimlerde toplam 164 oy kullanıldı. 2 oy geçersiz sayıldı. Kumluca Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Ata Arıcan ve ekibi 107 oy alarak İlçe Gençlik Meclisi yönetimine seçildi.

Özel Sınav Lisesi öğrencisi Yakup Paslıkılıç ve ekibi ise 55 oyda kaldı. Okullardaki öğrenci arkadaşlarının taleplerini toplayıp ilgili kurum ve kuruşlara iletecek olan İlçe Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ata Arıcan'ın yönetim kurulu üyeleri Ayhan Erdoğan,

Kadir Durakoğlu, Eren Gülgeç ve Şafak Kaynar'dan oluştu.

Kumluca Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ata Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri seçimden sonra Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

yukarı çık
0
Paylaşım