Menu
RSS

Antalya’da Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu

Antalya’da Kumluca Esnaf Odasının Yeni Başkanı Çınar Oldu

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Atacan Ertürk'ün aday olmadığı olağan genel kurul sonucunda tek aday olarak seçime giren Selçuk Çınar ve ekibi göreve getirildi. Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu Kumluca Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi.

Genel kurula Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli,

Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu, Finike Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak, Hasyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin İnce, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan,

Elmalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Arslan ve üyeler katıldı.

İki dönem başkanlık yaptıktan sonra yeniden aday olmayan Başkan Atacan Ertürk, "Esnafımız bizlere güvenerek iki dönem oy verdi. Başkanlığımız döneminde başarılı işlere imza attık.

Kendi işlerimden ve esnafımızla ilgilenemeyeceğimden dolayı tekrar aday olmadım. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.

Tek aday olarak seçime giren Selçuk Çınar da "Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odasının tüm yetkilerini siz esnaf arkadaşlar için sonuna kadar kullanacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kullanacak olduğunuz oyları emanetiniz bilip görev sürem boyunca layıkıyla omuzlarımda taşımayı bir borç biliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Atacan Ertürk yönetim kurulu üyelerine ve oda çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

Seçimin ardından Selçuk Çınar başkan seçilirken, yönetim kurulu ise Bülent Karakuş, Kadir Torun, Ali Kalender, Ali Özkan, Osman Durakoğlu, Azize Uras, Süleyman Canan, Erkan İtik, Güngör Gündüz, Asuman Aslancan ve Nafiz Kızgın'dan oluştu.

yukarı çık
0
Paylaşım