Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya'da Kumar Operasyonu

Antalya'da Kumar Operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince para karşılığı tombala oynatıldığı belirlenen çok sayıda adrese yapılan baskında, 344 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 'kumar oynamak için yer ve imkan temin etmek, kumar oynatmak' suçlarına yönelik çalışma kapsamında belirlenen 13 adrese operasyon yapıldığı, bunlardan 8'inde para karşılığı tombala oynatıldığının tespit edildiğini kaydedildi.

Açıklamada, "Kumar oynatmakta kullanılan, imal edilmesi ve satışı 1072 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında yasak olan 8 tombala makinasına el konulmuştur. 'Kumar oynamak için yer ve imkan temin etmek', '1072 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek' ve 'mühür bozma' suçlarından 24 kişi hakkında adli işlem yapılmıştır" denildi.

Tombala oynatılan adreslerde bulunan 365 kişinin sorgulandığının belirtildiği açıklamada, "Bu kişilerden çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Para karşılığı tombala oynadığı belirlenen 344 kişi hakkında 5326 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılarak toplam 78 bin 88 TL idari para cezası uygulandı" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç elde etme girişimlerini engellemek için yapılan çalışmaların etkin ve kararlı şekilde sürdürüleceği de belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım