Menu
RSS

Antalya’da Kuaför Ve Manikürcülere Yeni Oda Binası

Antalya’da Kuaför Ve Manikürcülere Yeni Oda Binası

Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binası törenle açıldı.Konuksever Mahallesi 814 sokak üzerindeki binanın açılışına, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı

Murat Şimşek, Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya ile çok sayıda esnaf katıldı.

Törenin ev sahipliğini, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir yaptı. Yönetim kuruluyla birlikte kürsüye çıkan Demir, konuşmasında yeni hizmet binasının içinde neler olacağını özetledi.

Oda bünyesinde 1400 üye olduğunu anlatan Demir, binanın giriş katında kafeterya ve sicil bürosu olacağını söyledi. Diğer katlarda ise konferans, atölye ve eğitim salonları bulunduğunu anlatan Demir,

"Yeni oda binamızla birlikte bir uygulamayı başlatıyoruz. Esnafımızı desteklemek almacıyla, 'Kuaförünü seç, gelinliğin bedava' projesini hayata geçiriyoruz. Kuaförünü seçen gelin adayı, buraya gelerek düğününde giyeceği gelinliği bedavaya kiralayabilecek" dedi.

Törende söz alan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, hizmet binasının 500 bin TL'ye alındığını belirterek, esnafa hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Tolgahan Demir, Adlıhan Dere'ye teşekkür plaketi verdi.

Tören sonunda kuaförler saç şov gerçekleştirdi. İlginç saç şekilleri izleyenlerden tam not aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım