Menu
RSS

Antalya’da Kredi Kartı Kopyalayan Şüpheliler Yakalandı!

Antalya’da Kredi Kartı Kopyalayan Şüpheliler Yakalandı!

Antalya’da, şüphe üzerine durdurulan A.İ. ve Ş.D.'nin üst aramasında çeşitli banka ve kişileri ait kredi kartları, farklı bankalara ait pos cihazı ile kartları kopyalamakta kullanılan cihaz ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Polisi alarma geçiren olay, Antalya Otobüs Terminali'nde meydan geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, otogarda şüpheli gördükleri A.İ. ve Ş.D.'yi durdurdu. Polisin kimlik kontrolü yapmak istediği iki şüpheli, kimliklerinin olmadığını söyledi.

Bunun üzerine gerekli izinleri alan polis şüphelilerin üst aramasını yaptı. Aramada A.İ.'nin üzerinde kopyalanmış olduğu düşülen çeşitli kişiler adına düzenlenmiş kredi kartları ele geçirilirken, Ş.D.'nin üzerinde ve çantasında yine çeşitli bankalara ait 5 adet pos cihazı, dizüstü bilgisayar ve kart kopyalamak için kullanılan cihaz ele geçirildi.

Polis, iki şüpheli ile birlikte hareket eden İ.D.'yi de gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen İ.A., Ş.D. ve İ.D. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım