Menu
RSS

Antalya’da Hırsız Caminin Vantilatörünü Çaldı

Antalya’da Hırsız Caminin Vantilatörünü Çaldı

Antalya’da, camiye ait vantilatör kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından çalınırken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Muratpaşa İlçesi Balbey Camii'ndeki olay, sabah saatlerinde yaşandı. Caminin kapısını açan görevlinin gitmesini fırsat bilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi,

içerdeki vantilatörü alarak uzaklaştı. Bir süre sonra gelen görevli vantilatörü yerinde göremeyince güvenlik kamerası kayıtlarını kontrol etti.

Vantilatörün çalındığını belirleyen görevli, durumu polise bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntülerde camiye giren şüphelinin önce içeriyi kontrol ettiği, kimsenin olmadığından emin olduktan sonra sadaka kutusuna yöneldiği görülüyor.

Kutunun boş olması nedeniyle içerdeki vantilatörü alan hırsızın hızla dışarı çıkarak uzaklaştığı görüntülerde yer alıyor.

Hırsızın toplam 30 saniye içerde kaldığını belirten cami görevlisi, "Bu kişi önce sadaka kutularımızı boşalttı. Daha sonra cemaatimizden bir kişiye ait bavul çalındı.

Ancak, hırsız bununla yetinmedi. Şu ana kadar 4 vantilatörümüz çalındı" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım