Menu
RSS

Antalya’da CHP'liler Akseki Birlik ve Dayanışma Gecesinde Buluştu

Antalya’da CHP'liler Akseki Birlik ve Dayanışma Gecesinde Buluştu

CHP'liler Akseki İlçe Örgütü tarafından Denizimpark Restoran'da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Salonu dolduran davetlilere hoş geldiniz diyen CHP Akseki İlçe Başkanı Selahattin Göğüş, toplantıya destek veren CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul,

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Türkiye Cumhuriyeti projesinin temelinde CHP'nin bulunduğunu,

CHP'nin ilke ve prensiplerinin olduğunu vurgulayan Selahattin Göğüş, "Ülkemizin geleceği adına bu ilke ve prensiplere sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur" dedi.

Büyükşehir Adayımız Kim Olursa Olsun

Göğüş'ün konuşmasının ardından kısa konuşmalarıyla CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Milletvekilleri Mustafa Akaydın ve Niyazi Nefi Kara da konukları selamladılar. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Bugün burada büyük bir dayanışmanın içindeyiz. 

Akseki ilçe örgütümüzün bu gecesinde dayanışma örneği gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde çok önemli bir süreç, çok önemli bir seçim, referandum sonrasının en önemli seçimi var. Önümüzde yerel seçimlerimiz de var.

Bu dayanışmayı orada da göstermeliyiz. Büyükşehir belediye başkanımız kim olursa olsun arkasında kenetlenmeliyiz" şeklinde konuştu.

'Bu Adayı Nereden Buldular' Demeyeceğiz

"CHP'liler olarak bu dayanışmayı gösterdiğimiz, bir arada durduğumuz seçimlerin hepsini kazandık" diyen Ahmet Kumbul, "Yerel seçimi hem Büyükşehir'de hem birçok ilçemizde kazanacağız.

Milletvekilliği seçimlerinde sıralama ne olursa olsun, belediye başkanlığı seçimlerinde adayımız kim olursa olsun adaylarımızı destekleyeceğiz. Bu Cumhurbaşkanı adayını da nereden buldular asla demeyeceğiz.

Sosyal medyada hiç bir yöneticimizin, hiç bir üyemizin, hatta siyasi rakiplerimizin aleyhine hiç bir paylaşımda bulunmayacağız. Sokağa indiğimiz zaman Tayyip Erdoğan demeyeceğiz, AKP hırsız demeyeceğiz.

Yatmayacak, uyumayacak, seçimler için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Milletin İradesiyle Güzel Günler Göreceğiz

Kumbul'un konuşmasının ardından söz alan Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ahlaki olmayan demeyeceğim, bir baskın seçim kararı alındı.

Bugün buradaki coşkuyu görünce bu seçimin büyük bir zafere dönüşeceğine inanıyorum" dedi. Atatürk'ün Amasya Tamimi'ndeki, "Vatanın düştüğü bu kötü durumdan yine milletin azim ve iradesi ile kurtulacağız" sözüne atıfta bulunan Akaydın,

"İnanıyorum, milletin azim ve iradesiyle daha güzel günler göreceğiz" diye konuştu.

Aksekililer Amasya Tamimini Yeniden Yayınlayacaklar

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara da konuşmasında Amasya Tamimine göndermede bulundu. Atatürk Amasya'ya geldiğinde onu karşılayanın Aksekili bir kadı olduğunu vurgulayan Kara şunları söyledi:

"Atatürk Aksekili kadıya 'Ahali toplayın' diyor. 'Paşam durum bildiğin gibi değil. İki gün istirahat edin' diye cevap veriyor kadı. İki gün sonra ahali toplanıyor. Atatürk Amasya Tamimi'ni orada yaptığı duygusal konuşmanın ardından yazıyor.

İnanıyorum ki Aksekililer 24 Haziran seçimlerinin ardından yeniden Amasya Tamimi'ni yayınlayacaklar."

İbradı'ya Destek Çağrısı

İbradılı CHP'liler Aksakelileri yalnız bırakmadılar. CHP İbradı İlçe Başkanı da olan yerel sanatçı Sami Demircioğlu, müziği, şarkıları, türküleriyle geceye renk katan isim oldu.

Sami Demircioğlu, İbradı sınırları içinde 38 maden ocağı ruhsatı verilmiş olduğunu belirterek, "Kimseye haber vermeden, Bakanlığın 'ÇED gerekli değildir' kararına dayalı İbradı'nın koruma altına alınması gereken dağlarını delik deşik edecek bir uygulama başlatılmış.

İbradılılar olarak doğamızın tahrip edilmesine izin vermeyeceğiz. Bu konuyla ilgili 29 Haziran Pazar günü İbradı'da bir araya gelip, bu uygulamanın iptali için girişimlerimizi başlatacağız. 29 Haziran'da İbradı'ya gelerek bizlere destek vermenizi istiyorum" dedi.

Teşekkür Plaketleri Sunuldu

Konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve toplantıya katılamayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar'a teşekkür plaketleri sunuldu.

yukarı çık
0
Paylaşım