Menu
RSS

Antalya’da CHP'li Çıtak Adaylığını Açıkladı!

Antalya’da CHP'li Çıtak Adaylığını Açıkladı!

Serik Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Faik Çıtak, önümüzdeki ay yapılacak CHP ilçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. CHP Serik ilçe kongresinde başkanlığa aday olan Faik Çıtak, bir pastanede basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kozak,

CHP İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, İlçe Kadın kolları Başkanı Nermin Can, Önder Top ve partililer katıldı. Serik Belediye Meclis Üyesi de olan Faik Çıtak, "Partimizin tabanından gelen yoğun talep üzerine ilçe başkanlığı adaylığına 'tamam' dedik.

Şu anda İlçe Başkanımız Osman Demiroğlu ile yine aday olan Önder Top, benim ismim üzerinde anlaşarak adaylıktan çekildiklerini açıkladı. Elimizi taşın altına koymak adına bugün karşınıza Serik ilçe başkan adayı olarak çıkıyorum" dedi.

Bu dönem seçilecek olan yönetimin çok özel bir döneme denk geldiğini aktaran Faik Çıtak, "2019'da 3 büyük seçim var. Yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Bu nedenle çok özveriyle çalışacak bir yönetim olacak.

Serik'te cumhuriyet tarihinde bir yerel seçim kazanmak gibi bir şansımız var. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Özverileri için Osman Demiroğlu ve Önder Top'a teşekkür ediyorum. Hedef 2019. Kazanan CHP olacak" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Geçen dönem CHP'nin gemisinin kaptanı olmak için Faik Çıtak'la beraber aday olmuştuk. Gösterdiğiniz teveccühle başkan olmuştum. 2 yıl boyunca partim için koşturdum. Hiçbir yoldaşımın şapkasını öne eğdirmedim.

Bir anda önümüze referandum sandığı kondu. Vatanseverlerle birlikte gece gündüz çalışarak, Antalya'nın 19 ilçesinde birinci olduk. İnancım odur ki 2019 da bizim olacak.

Ben, başkanımla birlikte tarihinde hiç alınmamış Serik Belediye Başkanlığını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını, sarayı almaya adayım. Atatürk'ün oturduğu koltuğunu, benden sonra yapabilecek bir ağabeyime emanet ediyorum.

Cumhuriyet gemisini kullanan kaptanla birlikte çalışarak, sahada hep beraber olacağız. Birleşe birleşe büyüyeceğiz."

Önder Top da Faik Çıtak adına adaylıktan çekildiğini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım