Menu
RSS

Antalya’da CHP’den İhraç Edilen O İsime Hapis Şoku!

Antalya’da CHP’den İhraç Edilen O İsime Hapis Şoku!

Antalya’da Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki işinden ayrılan uzman çavuşu belediyede işe yerleştireceğini söyleyerek dolandırdığı iddiasıyla yargılanan CHP'den ihraç edilen Mahmut Yıldırım'ın, 2 ile 7 yıl arasında hapisle cezalandırılması istendi.

Antalya'da Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndaki işinden ayrılan H.A. adlı uzman çavuştan, İstanbul Maltepe Belediyesi'nde işe yerleştirme karşılığında para aldığı iddiası üzerine CHP'den ihraç edilip hakkında 'dolandırıcılık' suçundan Antalya 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Mahmut Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi.

Cumhuriyet savcısı, duruşmada sanığın dolandırıcılık suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahmut Yıldırım ile tarafların avukatlarının hazır bulunduğu duruşmaya kendisinden işe yerleştirme karşılığında para istendiğini ileri süren H.A. katılmadı.

Savcı, tutuksuz sanığın 2 ile 7 yıl hapsi öngören TCK'nın 158'inci maddesine göre cezalandırılmasını talep etti. Mahmut Yıldırım'ın avukatı esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamak üzere süre talep etti. Bunun üzerine duruşma ertelendi.

Duruşma sonrası açıklama yapan Mahmut Yıldırım, suçsuz olduğunu söyledi. Bu davadan beraat edeceğini savunan Mahmut Yıldırım, “Savcısın talep etmesi, benim cezalandırılacağım anlamına gelmez. Ben siyasi bir kumpasın mağduruyum.

Ben bugüne kadar çok sayıda kişiye, hiçbir karşılık beklemeden yardımcı oldum. Siyasi olarak önümü kesmek amacıyla böyle bir kumpasa maruz kaldım. Ben 70 yaşındayım. Bu olay öncesi milletvekilliğine aday olacaktım. Son gün kumpasa getirildim" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım