Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya’da Başkanlar İftarda Buluştu

Antalya’da Başkanlar İftarda Buluştu

Başkan Türel ve Çalık, Serik’te düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Serik Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık,

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇALIK;  “YAKIN ZAMANDA MODERN BİR İLÇEDE YAŞAMANIN HAZZINA VARACAĞIZ’’

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile ilahilerin okunduğu iftar programında açılış konuşmasını yapan Başkan Çalık; ‘‘ Böyle güzel bir akşamda aramızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum.

Serik’i güzelleştirmek için gerek bizler gerek Menderes Başkanımız büyük çaba sarf ediyoruz. Artık yollarımızla caddelerimizle yakın zamanda modern bir ilçede yaşamanın hazzına varmaya başlayacağız.

İlçemizde Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerimizde düzenleyeceğimiz etkinliklerle siz halkımızla birlikte oruçlarımızı açmaya devam edeceğiz’’ dedi.

ŞİMŞEK;  “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞAYALIM’’

Serik Kaymakamı Haluk Şimşek; “Bu ülke uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu kutsal ayda küskünlükleri geride bırakarak birlik beraberlik içerisinde yaşayalım. Ayrıca böyle güzel bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

TÜREL;  “ESKİDEN BELEDİYECİLİK ÇÖP TOPLAMADAN İBARETTİ’’

Başkan Türel ise; “Bu mübarek günde siz değerli Serik halkımızla aynı sofrada iftar etmenin mutluluğuna eriştik. Allah’a hamt olsun. Ramazan ayının tüm İslam alemine, dünyaya huzur ve bereket getirmesini diliyorum.

Bu ülkenin birlik ve beraberliği için canını ortaya koyan bütün şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Serik’te yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında da konuşan Türel; ‘‘Eskiden Belediyecilik çöp toplamaktan ibaretti. Şimdi köylere yol götürüyoruz.

Başkan Çalık ile birlikte göreve geldiğimiz andan beri Turizm canlansın, ticaret canlansın gençlere yeni iş sahaları açılsın diye çırpınıyoruz. Serik’i en güzel ve konforlu şekilde giriş ve çıkışı olan bir ilçe haline getiriyoruz.

Pehlivanlar diyarı olan Serik’te Serik Belediyesi ile koordine halinde çalışarak Akçaalan ve Boğazkent Mahallerimize modern bir güreş eğitim merkezinin açılışını yaptık.

Yakın zamanda Kültür merkezinin temelini atmış olacağız’’ dedi.

Başkan Türel ve Çalık iftar sonrasında yeni düzenlenen Atatürk Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım