Menu
RSS

Antalya’da Başkan Yardımcısının Eşi Kaza Yaptı; 1 Ağır Yaralı

Antalya’da Başkan Yardımcısının Eşi Kaza Yaptı; 1 Ağır Yaralı

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın’ın eşinin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yardımına yoldan geçen sağlık eğitmeninin koştuğu yaralı, kazanın şokuyla yanında bir kişinin daha olduğunu söyleyince ekipleri alarma geçirdi.

Kaza saat 16.00 sırasında Antalya Bulvarı Ferro Krom Kavşağında meydana geldi. Döşemaltı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın’ın eşi Sema Alın idaresindeki 07 D 9504 plakalı otomobil, iddiaya göre orta şeritten Yeşil Sanayi Sitesi’ne dönüş yapmak isteyen Muharrem Önal idaresindeki 07 AIC 12 plakalı motosiklete çarptı.

Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalının bariyerlerine çarparak dururken, motosiklet ise metrelerce sürüklendi.

İlk Müdahaleyi Yoldan Geçen Sağlık Eğitmeni Yaptı

Yola savrulan yaralı Muharrem Önal diğer sürücüler tarafından refüje alındı. Kazayı görenler hemen durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı Önal’a ilk müdahale o anda yoldan geçerken kazayı görünce duran ve adının Alev olduğunu belirten ilk yardım eğitmeni tarafından yapıldı.

Önal’ın motosikletin arkasında bir yolcunun daha olduğunu söylemesi üzerine vatandaşlar ve polis ekipleri, araçlar ve sulama kanalında arama yaptı. 112 sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kendine gelen Muharrem Önal’ın başka yolcunun olmadığını söylemesi üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Yaralı Önal, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Polis kazanın olduğu bölgede trafiği kontrollü olarak sağladı. Önal’ın yol ortasında kalan motosikleti ve eşyaları da polis tarafından toplandı.

"Önüme Kırdı"

Büyük panik yaşayan ve gözyaşlarına boğulan Sema Alın, "Ben yolumda ilerlerken, sağdan önüme kırdı birden. Yol bana aitti. Hiçbir sıkıntı yoktu. Bir anda görmemle vurmam bir oldu. En sağdan Yeşil Sanayi bölgesine gitmek için dönüverdi" dedi. Olay yerine gelen Naci Alın, eşine sarılıp teselli etmeye çalıştı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım