Menu
RSS

Antalya'da ATAV'a Kadın Başkan

Antalya'da ATAV'a Kadın Başkan

Antalya'da 1996 yılında kurulan, 2000 yılından beri başkanlığını Nizamettin Şen'in yürüttüğü Antalya Tanıtım Vakfı'nın (ATAV) yeni başkanı turizmci Yeliz Gül Ege oldu.

ATAV'ın 2000 yılından bu yana başkanlığını yürüten Nizamettin Şen, 18 Eylül tarihinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında uzun zamandır yürüttüğü görevi bıraktı.

Şen başkanlık görevini, yeni enerjiler, fikirler ve dinamik projeler üretmesi umudu ile gençlerin devam ettirmesi dileğiyle turizmci ve ATAV yönetim kurulu üyesi Yeliz Gül Ege'ye devretti.

17 yıldır yürüttüğü görevi sona eren Şen, ATAV yönetim kurulu üyeliğine devam edeceğini ve çalışmalara her zaman memnuniyetle destek vereceğini ifade etti.

ATAV'ın her zaman siyasetten uzak durarak sadece Antalya tanıtımına yönelik çalışmalar sürdürme prensibini benimsediğini belirten Şen, gelişen ve değişen teknolojik gelişmeleri eş zamanlı izleyerek güncel ve çağdaş bir vakıf olmayı

önemsediklerini ve öncelikli tuttuklarını söyledi. ATAV bünyesindeki Antalya Kongre Bürosu, Antalya Kadın Müzesi ve 101StreetFood yapılarının da etkin ve şehrin temel dinamiklerinden olduğunu anlatan

Şen, uluslararası ses getiren projelerde adlarının geçmesinden onur duyduklarını ve ilerde bu ivmenin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ege Oy Birliğiyle Seçildi

ATAV yönetim kurulunda oy birliğiyle başkanlık görevine seçilen Yeliz Gül Ege, aynı zamanda Antalya Kadın Müzesi'nin de kurucularından. Yeliz gül Ege başkanlığındaki ATAV'ın yeni yönetim kurulunda,

yönetim kurulu başkan yardımcısı Zafer Alkaya, sayman Ayhan Kızılsavaş olurken, yönetim kurulunun diğer üyeleri İbrahim Evrim, Adlıhan Dere, Nizamettin Şen ve Recep Yavuz oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım