Menu
RSS

Antalya'da 21 Yaşındaki Gencin Yardım Çığlığı!

Antalya'da 21 Yaşındaki Gencin Yardım Çığlığı!

Antalya’da 2,5 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve hala yatağa mahkum yaşayan 21 yaşındaki gencin ailesi, yetkililerden yardım bekliyor.

Çocuğunun sağlığına kavuşması için yetkililerden yardım isteyen baba Halil Topçu, “Oğlum şu anda kafatası karnında bulunuyor. Fizik tedavisinden sonra hangi bölüm tarafından tedavi edilecekse, kafatasının yerine konup, çocuğumun bir an önce iyileşmesini istiyorum.

Almanya’da tedavisinin yapılacağını öğrenen baba, yetkililerden çocuğunun Almanya’da tedavi yaptırılabilmesi için gereken yardımı ve desteği beklediğini” söylüyor.

Antalya merkez Aksu ilçesinde yaşayan mobilyacı Müslüm Topçu ve kardeşi, 4 Temmuz 2014 tarihinde motosikletle sabah saatlerinde işe giderken Pınarlı Kavşağı’nda yaya Ramazan C.'ye çarptılar.

Ramazan C.'nin hayatını kaybettiği kazada, çarpmanın etkisi ile kardeşinin arkasında oturan Müslüm Topçu takla atarak yola fırladı. Ağır yaralanan genç, olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Müslüm Topçu'nun kardeşi ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Hastanede kafa travması nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenen Müslüm Topçu'nun, kafatasından alınan bir bölüm, karnına gömüldü. 70 gün özel hastanede yoğun bakımda kalan ve hareketsiz yatağa mahkum yaşayan talihsiz genç, ardından fizik tedavi alması için taburcu edildi.

Baba Topçu, evinin bir odasını ayırdığı oğlunun tedavisini kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyor. Oğlunun yaşama yeniden bağlanması tek isteği olan baba Topçu, her gün sabah ve akşam oğluna fizik tedavi hareketleri yaptırıyor.

2.5 Sene Geçmesine Rağmen İyi Olmadı

2.5 yıldır kafatası karnına gömülü bir şekilde yaşam mücadelesini, evinde kendisine ayrılan bir odada makineye bağlı olarak sürdüren Müslüm Topçu’nun ailesi, çocuklarının özel hastaneden “Evde daha iyi olacak” denilerek taburcu edildiğini iddia etti.

Ziyaretçilerine hiçbir tepki vermeyen ve sadece gülümseyebilen Müslüm Topçu’nun beslenmesi ise ailesi tarafından karnından yapılıyor.

Bu konuda yardım etmek isteyen duyarlı vatandaşlarımızın bu numaralarla aile ile iletişime geçebilir; 05337339244 - 0541 244 5150

yukarı çık
0
Paylaşım