Menu
RSS

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin: Üzüntümüz Büyüktür

Antalya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin: Üzüntümüz Büyüktür

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kırcami İmar Planlarının Antalya 2.İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Şahin yaptığı yazılı açıklamada 4 yıldır büyük bir özveri ile hazırlanan

Kırcami İmar Planları’nın iptal edilmesinde kafalarda bazı sor işaretleri olduğunu, bunun planlanmış bir iptal olabileceği konusunda kuşku içerisinde olduklarını dile getirdi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in açıklaması şöyle:

“Üzülerek öğrendik ki;

1/25.000 ve 1/5000 ölçekli (Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan) Kırcami Bölgesi İmar Planları, Antalya 2. İdare Mahkemesi’nce iptal edilmiştir.

Üst planlar iptal edildiği için Muratpaşa Belediyemizce, 4 yıldır olağanüstü gayret gösterilerek yapılan 1/1000’lik plan ve parselasyon planı da dayanaksız kaldığı için iptal edilmiştir.

Üzüntümüz büyüktür.

Kırcamili vatandaşlarımızın beklentileri bir kez daha sekteye uğramış, Muratpaşa Belediyemizin 4 yıldır gösterdiği büyük gayret engele takılmıştır.

Kamuoyunun aklına gelen, bu planın iptaline dair soruları sormak hakkımız ve görevimizdir.

1-Davada karar çıkmadan çok kısa bir süre önce ilgili mahkemenin 3 hakiminin birden değişmesi olağan mıdır?

2-İmar planlarının iptal edilmesinde; Santral bölgesindeki yandaş Suryapı projesi ile arzedilen binlerce konutun satılamamış olmasının bir bağlantısı var mıdır?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı’nı; Kırcamili vatandaşlarımızın ve 1/1000’lik plan ve parselasyon planını yapmak için 4 yıldır olağanüstü gayret gösteren Muratpaşa Belediyemiz’in mağduriyetinin giderilmesi için göreve davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.”

yukarı çık
0
Paylaşım