Menu
RSS

Antalya CHP M.paşa Bld. Bşk. A. Adayı Melli: Şehre Değer Katmaktır Belediyecilik

Antalya CHP M.paşa Bld. Bşk. A. Adayı Melli: Şehre Değer Katmaktır Belediyecilik

Muratpaşa Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapan Ömer Melli, basınla kahvaltıda buluşarak neden aday adayı olduğunu anlattı. Şehre değer katan bir belediyeciliği hedeflediklerini belirten Melli, 2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu

ve mevcut iktidarın sandık yoluyla değiştirilmesinde mihenk taşı olduğunu söyledi.

CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Melli, “Muratpaşa Belediyesini en iyi şekilde yönetecek tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır.

Bizimle çalışacak olan kentimizde ve ülkemizde alanlarında kendilerini kanıtlamış bilim insanları ve uzmanlar belirlenmiştir. Aday adaylık sürecinde, bu bilim insanları, uzmanlar ve yönetim bileşenlerimiz olarak adlandırdığımız

kurumların bir çoğu ile iletişime geçilmiş ve çalışmalara başlanmıştır.

Belediye yönetimine geldiğimiz gün tebrik ve kutlamaları bir kaç günde bitirerek, yönetim bileşenlerimizle beraber en kısa zamanda Muratpaşa'yı geleceğe hazırlayacağımız proje çalışmalarına başlamış olacağız.

Tüm bu hazırlığımız beni, aday olmayı düşünenlerden ve aday adayı olanlardan ayrıcalıklı kıldığı için aday adayıyım” dedi.

Belediyeyi yönetmede sosyal demokrat düşünce ve CHP ilkelerinin rehberleri olacağını belirten Melli konuşmasında şunlara değindi:

“Partimizin kurucusu, ilk Genel Başkanımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'den, günümüze gelen ilkeler ve sosyal demokrat düşüncemiz; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirttiği gibi bağımsızlığımıza, ulusal değerlerimize, cumhuriyetimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamızı zorunlu kılıyor.

Muratpaşa Belediyesini en iyi şekilde yönetecek tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Bizimle çalışacak olan kentimizde ve ülkemizde alanlarında kendilerini kanıtlamış bilim insanları ve uzmanlar belirlenmiştir.

Aday adaylık sürecinde, bu bilim insanları, uzmanlar ve yönetim bileşenlerimiz olarak adlandırdığımız kurumların birçoğu ile iletişime geçilmiş ve çalışmalara başlanmıştır.

Belediye yönetimine geldiğimiz gün tebrik ve kutlamaları bir kaç günde bitirerek, yönetim bileşenlerimizle beraber en kısa zamanda Muratpaşa'yı geleceğe hazırlayacağımız proje çalışmalarına başlamış olacağız.

Tüm bu hazırlığımız beni, aday olmayı düşünenlerden ve aday adayı olanlardan ayrıcalıklı kıldığı için aday adayıyım.

Yönetime gelmemizin ilk üç ayında, kentlilerin Belediyemiz ile ilgili tüm sorunlarını ve isteklerini yeniden tespit edeceğiz. Muratpaşa Belediye Meclisi'ni imar tadilatları ile uğraşan konumdan çıkararak,

Muratpaşa halkının sorun ve toplum yararına isteklerinin görüşüldüğü, karara bağlandığı, geleceğe yönelik projelerin tartışıldığı konuma getirmek için aday adayıyım ve yönetime talibiz.

Yönetim Anlayışımız

Muratpaşa; dünyada, ülkemizde, Antalya'da özel bir konuma sahiptir. Özgün doğal ve kültürel değerlere sahiptir. ÖZEL BİR KENTTİR MURATPAŞA ! Bu kent, kişisel değil, bileşenlerle yönetilmelidir.

Bu yeni yönetim anlayışı ile Genel merkezimiz, il başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız, parti organlarımız, meclis üyelerimiz, delegelerimiz, YÖNETİM BİLEŞENLERİ'nden (Meclis üyelerimiz, muhtarlar,

Antalya Kent Konseyi, meslek odaları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, bilim adamları, uzmanlar, teknisyenler ve diğer gönüllüler) oluşan bir ekip çalışması ve sistemini hayata geçireceğiz.

Yönetimimiz kenti estetik açıdan da geliştirecektir. Gün ısılarını, tabelaları, TV antenlerini, bina cephelerini, çatılardaki gelişi güzel bacaları, batı dünyasının çağdaş kentlerindeki gibi disipline edeceğiz.

Ülkemiz kentlerini ve kentimizin bugünkü sürecini kapsayan ve birçok belediye yönetimince de sergilenen, hiyerarşik yapılanma düzeni içinde halktan kopuk, kentin sağlıklı gelişimine katkı koymak isteyenleri köstekleyici,

geleneksel yönetim anlayışının yerine; yönlendirici, destekleyici, saydam, hesap vermeye ve demokratik denetime açık, tabana dayalı, gücünü halktan alan, katılımcı politikalar, kuramlar ve hareketler üzerine oturan,

yeni bir ilişkiler sistemini geliştiren, "HALKA DÖNÜK ÇAĞDAŞ YÖNETİM" anlayışı ile Muratpaşa'yı yöneteceğiz.

ÇAĞDAŞ YÖNETİM" anlayışımızın vazgeçilmez biçimi olarak; HALK TOPLANTILARI, REFERANDUMLAR ve İMZA KAMPANYALARI, ANKETLER araçlarımız olacaktır.

Bu anlayışın hayata geçirilmesinde, sosyal demokrat düşünce ve Ata’mızın kurmuş olduğu CHP’nin ilkeleri rehberimiz olacaktır”

yukarı çık
0
Paylaşım