Menu
RSS

Antalya CHP Konyaaltı Bld. Bşk. A. Adayı Zengin: Kapımız Herkese Açık Olacak

Antalya CHP Konyaaltı Bld. Bşk. A. Adayı Zengin: Kapımız Herkese Açık Olacak

CHP’den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Halil Zengin, bilgi ve birikimiyle Konyaaltı’nı yönetmeye talip olduğunu söyledi. Zengin, “Seçildiğim takdirde belediyemizin tüm kapıları halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.

Öğretmen ve iş adamı Halil Zengin, CHP Konyaaltı ilçe binası önünde düzenlediği basın toplantısıyla CHP’den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı açıklamasında bilgi ve birikimiyle Konyaaltı’nı yönetmeye aday olduğunun altını çizen Zengin,  “Uzun yıllar yurt dışında farklı ülkelerde çeşitli alanlarda çalışmalarım oldu.

Bu çalışmalarım süresince gelişmiş ülke kentlerinin nasıl yönetildikleri konusunda oldukça fazla miktarda bilgi ve tecrübem oluştu. Bu tecrübe ve bilgi birikimlerimi siz değerli yol arkadaşlarımla birlikte Konyaaltı halkımızın hizmetine sunmak istiyorum” dedi.

Politikalarımızın Odak Noktasına Konyaaltı Halkımızı Koyacağız

Konyaaltı’nı kültür ve sanat alanında da geliştirmek, dört mevsim canlı turizmi ile gerçek bir dünya kenti haline getirmek için aday adayı olduğunu da ifade eden Halil Zengin, “Politikalarımızın odak noktasına Konyaaltı halkımızı koyacağız.

Halkımızın sağlıklı mutlu ve başarılı olması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kusursuz hizmet vermek tek hedefimizdir. Şeffaf ve hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışı ile halkımızın sorunlarını yine halkımız ile birlikte halk masasında çözüp,

halkımızın her derdine derman üreteceğiz. Belediyemizin tüm kapıları halkımıza sonuna kadar açık olacak” diye konuştu.

Gündelik Hayatı Daha da Kolaylaştırılmış Bir Konyaaltı Yaratmak İçin Hazırım

 “Bilimsel temellere oturan dinamik ekip ruhu ile çalışacak çağdaş, üretken ve verimli belediyecilik yapacağız” diyen Zengin, şöyle devam etti: “Bunun nasıl yapılacağını iyi biliyoruz ve ihtiyaç duyduğumuz gayret ve

özveriyi gösterme sözünü veriyorum. ARGE’ye dayalı daha bilimsel bir yaklaşım ile kısa zamanda eğitimi, sağlığı, temizliği ve ulaşımı ile herkes için daha yaşanılabilir, gündelik hayatı daha da kolaylaştırılmış bir Konyaaltı yaratmak için hazırım.

Hedefimiz daha huzurlu ve daha mutlu bir Konyaaltı olacak. Sakin şehir ‘mutlu insan’ ünvanını Konyaaltı’na kazandıracağız.”

yukarı çık
0
Paylaşım