Menu
RSS

Antalya CHP Kepez İlçe Başkanı Yıldız: Kepez’li Bu Kentin Üvey Evladı Değil

Antalya CHP Kepez İlçe Başkanı Yıldız: Kepez’li Bu Kentin Üvey Evladı Değil

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ekibiyle birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kepez’in makûs talihini değiştirmeye kararlı olduklarını her fırsatta dile getiren Yıldız; ‘Kepez’li bu kentin üvey evladı değil,

onların haklarını sonuna dek dile getirmeye ve korumaya kararlıyız’ dedi.

29 Mart seçimlerine aylar kala seçim stratejisini belirleyen ve ekibi ile birlikte mahalle çalışmalarına başlayan CHP Kepez İlçe Başkanı Yıldız gittiği her yerde sevgiyle kucaklanıyor ve ilgiyle dinleniyor.

Son olarak ekibiyle birlikte Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız; ‘Bu kentin yaşayanının hak ve haklarını korumak zorundayız.

Bu sorumluluğumuzun bilinciyle sizlerin her türlü sıkıntınızda yanınızda olmayı, çözüm yolları bulmanın gayreti içerisindeyiz’ diyerek vatandaşları kucaklamaya devam ediyor.

Kepez Bölgesinin Sosyal Demokrat Bir Belediyeye İhtiyacı Var

Kepez bölgesinin sosyal demokrat bir belediyeye yıllardır ihtiyacı olduğunu söyleyen Yıldız; ‘Kepez’li 8 yıldır söyleyin hangi hizmeti gördü. 2 bina yapmakla, yol onarmakla, yeni yollar açmakla belediyecilik olmaz.

Bu kentin yaşayanı birbirine günaydın demekten uzak, herkes birbirine yabancı. Biz Kepez’deki bu ilişkileri yeniden yeşerteceğiz ve Kepezli’nin haklarını yine Kepez’liye geri vereceğiz’ dedi.

Kepez Belediyecilik Konusunda Sınıfta Kalmış Bir Bölge

Her gelenin Kepez’liden bir parça kopardığını ve bu bölgenin 50’den fazla mahallesine aynı anlayışla yaklaştıklarını söyleyen Yıldız; ‘ Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı kent insanının yüzünü güldüren bir anlayıştır.

Bakın Muratpaşa’ya, bakın Konyaaltı’na. Buradaki tüm insanlar insanca yaşamanın hazzını yaşayan insanlar ve yaşam seviyesi üst düzeyde. Bu bölgenin oralardan eksiği yok, fazlası var.

Ama belediyecilik konusunda adeta sınıfta kalmış bir bölge ve biz bu durumu değiştirmeye son derece kararlıyız’ şeklinde konuştu.

Kepezli Artık Vaatlere İnanmıyor

Toplantılarda Kepez’in öncelikli sorununun Kentsel Dönüşüm konusu olduğunu ve bu konuda Kepez’linin çok mağdur edildiğini de sık sık söyleyen Servet Yıldız; ‘Bakın Santral Mahallesi’ne, bakın Göçerler’e.

Sizlerin de sıkıntısı bu yönde. Sizlerin kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz ve 25 senedir sizleri yöneten zihniyeti değiştirmeye kararlıyız’ dedi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen toplantıları önümüzdeki günlerde daha da arttıracaklarını ve halkla belediye başkan adaylarıyla daha fazla ziyaret edeceklerinin altını çizen Servet Yıldız;

‘Kepez’li artık verilen vaatlere inanmıyor, bunları o insanların gözlerinden okuyabiliyoruz’ dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım