Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Antalya CHP İlçe Ziyaretlerinde Partililerini Dinlediler

Antalya CHP İlçe Ziyaretlerinde Partililerini Dinlediler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul. Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve İl Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Bugüne kadar 15 ilçeyi ziyaret eden Ahmet Kumbul ve beraberindekiler, CHP ilçe başkanlıklarında, başkan, yöneticiler ve üyelerle bir araya gelerek, 24 Haziran Milletvekili Seçimi ile ülke gündemini değerlendirme toplantısı yaptılar.

Toplantılarda konuşan İl Başkanı Kumbul, 24 Haziran Milletvekili seçim değerlendirmeleri için TBMM’nin tatile girmesini beklediklerini,  böylece bütün vekillerin katılımıyla ilçe ziyaretleri yapmayı amaçladıkları için geç kaldıklarını söyledi.

Kumbul, seçim kampanyasında ve seçim günü canla başla çalışan ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları ile üyelerine teşekkür etti.

Kumbul, tüm ilçe başkanlıklarının danışma kurulu toplantılarını 19 Ağustos’a kadar yapmaları, genel seçimlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olunması için yapılması gerekenler ve

önerilerin rapor halinde İl Başkanlığı ve Genel Merkez’e ulaştırılması gerektiğini kaydetti.

İlçe danışma kurullarının arkasından tüm üyelere açık İl Danışma Kurulu toplantısının yapılacağını ifade eden Kumbul,

Danışma Kurulu toplantılarının hem eleştiri ve özeleştiri yapılacak hem de siyaset ve strateji üretilecek Kurullar olması gerektiğini vurguladı.

Büyükşehir ve Birçok İlçe Belediyesini Kazanacağız

Kumbul, bir partilinin sorusu üzerine, “Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın. Bir arada mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Yerelde ittifakı devam ettireceğiz ve yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra birçok ilçe belediyesini kazanacağız” dedi.

ÇETİN OSMAN BUDAK: Maalesef Bizi Dinlemediler

İl Başkanı Ahmet Kumbul’un ardından söz alan milletvekilleri Çetin Osman Budak ülkenin sorunlarına değindi. Özellikle ekonomideki kötü gidişe dikkati çeken Budak, şöyle konuştu:

“Hazine’nin başına damadı getirir ve devlette liyâkatı kaldırırsanız ülke olarak bunları yaşarız. Yıllardır söylüyoruz; demokrasiyi, adaleti, hukuku rafa kaldırırsanız ekonomi çöker diye. Maalesef bizi dinlemediler.

Çözüm; hızla hukuka dönmek, ortak akıl üretmek, yargının tam bağımsızlığı ve Merkez Bankası gibi özerk kurumların bağımsızlığının sağlanması ve dış politikada ülke çıkarlarının gözetilmesi,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi yurtta sulh cihanda sulh ilkesinin benimsenmesidir. Bu, çöküşün durmasının anahtarıdır.”

Çok Çalıştık Ama Olmadı

Milletvekili Rafet Zeybek de konuşmasında, 24 Haziran’da tüm örgüt ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin çok çalıştığını ve herkesin elinden geleni yaptığına değinerek,

“Fakat olmadı. Bunları araştıracak, çözümler bulacak, bir sonraki seçimlere hazırlanacağız” dedi.

Bir An Önce Ülke Gündemine Dönmeliyiz

Milletvekili Aydın Özer ise, ilçe örgütlerini daha önce ziyaret etmeyi planladıklarını, fakat TBMM’ye getirilen torba yasalardan dolayı Ankara’da çalıştıklarını, Meclis tatile girdikten sonra ilk iş olarak ilçeleri ziyarete geldiklerini anlattı.

Özer, “CHP örgütleri bu süreçte partimizi tartışarak vakit kaybetti. Bir an önce ülkenin gündemine dönmeliyiz” diye konuştu.

Milletvekili Cavit Arı da, CHP örgütlerinin bir an önce derlenip toparlanması ve yerel seçimlere yoğunlaşması gerektiğinin altını çizdi.

CHP Antalya milletvekilleri ziyaretlerde, kurultay süreci hakkında bilgi verdiler ve üyelerin sorularını cevapladılar.

yukarı çık
0
Paylaşım