Menu
RSS

Antalya CHP İlçe Adayı Kızıltan’dan Birlik Ve Beraberlik Toplantısı

Antalya CHP İlçe Adayı Kızıltan’dan Birlik Ve Beraberlik Toplantısı

Antalya CHP’de kongre heyecanı devam ederken ilçe başkan adayları partililerle bir araya geliyor.  CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Avukat Altan Kızıltan, ilçe kongresi öncesi partililerle birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu.

Bilgehan Otel’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Kızıltan, seçim çalışmalarını yaparken parti içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Kızıltan, “Üyelerimizin derdini kendi derdimiz olarak kabul etmemiz gerekiyor.

Bu derdi biz üstlenmezsek hiçbir zaman başarıya ulaşamayız” diye konuştu. 15 senedir yapılanmayan propagandanın referandumda yapıldığını vurgulayan Altan Kızıltan, “Muratpaşa’da yüzde 70’ler, Antalya’da ise yüzde 55 hayır oyu çıkarttık.

Bu hayır platformunu biz aynı şekilde genel seçimlerde de yükseltmeliyiz. Biz AKP’yi yıkmaya değil, ülkemizi yeniden kurtarmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Parti çalışmalarında mahalle temsilcilikleri ile birlikte hareket etmek gerektiğini işaret eden Kızıltan, “Bunun için gerekli ödeneği biz sağlar, fonlar yaratabiliriz. Yeter ki bir olalım, diri olalım. Yapacağımız tüm çalışmalar seçim kitapçığımızın içinde.

Tüm bunları yaptığımızda Antalya’da ve genelde seçimleri alabiliriz” dedi. Kızıltan konuşmasının ardından adaylıktan geri çekilen Ali Gürkanat ile Hasan Öder’i sahneye davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım