Menu
RSS

Antalya CHP Gazipaşa Adayı Yılmaz’dan Gövde Gösterisi

Antalya CHP Gazipaşa Adayı Yılmaz’dan Gövde Gösterisi

2014 yılında AK Parti’ye kaptırdığı belediyeyi yeniden geri almak için mücadele veren CHP, Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz’ın aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü,

CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz için aday tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci,

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin, CHP ilçe başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Coşkulu bir kalabalık eşliğinde Gazipaşa adayını tanıtan CHP, Gazipaşa’da gövde gösteri yaptı. Toplantıda konuşma yapan CHP’li yöneticiler Gazipaşa ve Antalya’da zafer sözü verirken, CHP’nin Gazipaşa Adayı Mehmet Ali Yılmaz, vatandaşlara projelerini anlattı.

Halkın Belediyesini 31 Mart’ta El Ele Kuracağız”

Toplantının açılış konuşmasını CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven yaptı. 2 Aralık’ta yapılan eğilim yoklamasına dikkat çeken Güven, “2 Aralık’ta Gazipaşa’da demokrasi şöleni yaşadık.

Demokrasi şölenin ardından barış oluyor, huzur oluyor, birliktelik oluyor. O günkü şöleni yaşatan, şimdi aramızda olan, bizlere sonsuz destek veren il başkanımız Ahmet Kumbul’a da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

31 Mart seçimlerine odaklandıklarını dile getiren Güven, “Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, halkına belediye kapılarını sonuna kadar açan, kent rantlarını yandaşa değil, rantı yaratan bölge halkına halkça dağıtan, mutlu, huzurlu,

göz bebekleri sevgiyle dolu olan, kent ve kırsalda yaşayanlar arasında, ekonomik ve sosyal iş birliği sağlayan, halkın belediyesini, 31 Mart 2019’da hep birlikte el ele kuracağız” değerlendirmesinde bulundu.

Kumbul: Berberliğimiz Bize Gazipaşa’yı Kazandıracak

Gazipaşa’da karşılaştığı kalabalık karşısında mutlu olduğunu dile getiren CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Gazipaşa adayını nasıl bağrına basmış burada hep birlikte gördük. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Yıllardır iktidar olamamamıza rağmen, yeri gelip iş yerinden sürgüne gönderilen ama her zaman Cumhuriyet Halk Partisi için, cumhuriyet için, demokrasi için, laiklik için, adalet için, insan hakları için, özgürlükleri için mücadele eden

Antalya’nın güneşi ilk gören ilçesinin kıymetli üyeleri; hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Biraz önce ilçe başkanımız da söyledi. 19 ilçemize, ‘ilçenizde adayınızı nasıl belirleyelim’ diye yazı gönderdik.

Sadece Gazipaşa’dan ‘belediye başkan adayımızı önseçimle belirleyelim’ diye yanıt geldi. Bu da Gazipaşa’nın ne kadar çağdaş, ne kadar aydınlık yüzleri olduğunu bizlere gösterdi.

Ben buradan önseçime giren bütün aday adayı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu birlik ve berberliğimiz bize Gazipaşa’yı kazandıracak” ifadelerini kullandı.

“Devam Eden İttifak Görüşlerimiz Var”

31 Mart seçimleri hakkında iddialı konuşan Kumbul, “Biz Türkiye’nin tüm illerini 89’da nasıl kazandıysak, 31 Mart 2019’da da Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak yaptığımız partilerle kazanacağız.

Cumhuriyet kaygısı yaşayan vatandaşlarımızla, ülkemizin üzerine düşen kara bulutları dağıtacağız. Biz Gazipaşa’yı çok açık ara farkla kazanacağız. Yine Antalya’yı sizlerin destekleri ile kazanacağız.

Uzun zamandır devam eden ittifak görüşlerimiz var. Bundan dolayı bazı bölgelerimizde belki adaylar gecikti diye bir algı var. Ancak bizler gecikmedik. Şu anda Antalya’nın her noktasında adayları belli olan tek parti biziz.

Biz aslında yola çok erken çıktık. İttifak görüşmelerine erken başladık. Görüşmeleri büyük oranda tamamladık. Birkaç ilçemizde küçük sorunlar var ve bu sorunları aşmaya çalışıyoruz. Bizler bir tane belediyeyi fazla alma derdinde değiliz.

Biz sadece şunu düşünüyoruz. Çocuklarımızın bu ülkede özgürce yaşamaları için, laik bilimsel eğitim alabilmesi için, ülkemizin cumhuriyet ve parlamenter sistemle yönetilmesi için bu ittifakı yapmak hepimizin boyunun borcu.

Onun için bizlerin bir belediye fazla alalım gibi hesabımız yok” şeklinde konuştu.

Sözen: Gazipaşa’nın O Dik Duruşu Bize Örnek Gösterildi

Atatürk değerlerinin Gazipaşa’da üst ölçeklerde yaşandığını belirten Manavgat Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, “Atatürk değerlerinin üst ölçeklerde yaşandığı,

bütün Antalya’ya örnek teşkil edecek şekilde yaşandığı ve yaşatıldığı bir kent olan Gazipaşa’da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum. Siyasete heveslendiğimiz genç yaşlarda büyüklerimiz bize Gazipaşa’nın o dik duruşunu örnek gösterirdi.

Her zaman Gazipaşa’yı bize örnek bir yer olarak ifade ettiler. Onun için burayı ve buranın insanlarını son derece önemsiyorum. Gazipaşa’nın Mehmet Ali Yılmaz’la o coşkulu günlerine yeniden döneceğine inandığım için buradayım.

Yine aynı duygularımla değerli adayımıza ve bütün Gazipaşa’ya şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz: Yaşanır Bir Gazipaşa İçin Yola Çıktık

Konuşmasının başlangıcında kendisini kısaca tanıtan Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, katılımcı, şeffaf yönetim anlayışı ile belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Toplumun her kesiminden görüş alarak projeler hazırladıklarını belirten CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Konusunda uzman arkadaşlarım ve sizlerle birlikte daha yaşanır bir Gazipaşa için el ele omuz omuza bir yola çıkıyoruz.

Biz bu yolu hep beraber yürüyeceğiz ve sonunda hep beraber kazanacağız. Gazipaşa’mızın yüzünü tekrar güldürecek sosyal, kültürel alanlarda aktif, ekonomik faaliyetlerinde hesap veren, gençlerin ve

kadınların daha katılımcı olduğu bir belediyecilik anlayışı için proje ve programları hep beraber gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Yaşam Kalitesi Yükselecek”

Toplumun geneline hitap eden projeler hazırladıklarını söyleyen Yılmaz, “Turizmden tarım ve hayvancılığa, Alt ve üst yapı sorunlarından ulaşıma, Sosyal ve kültürel aktivitelerden spora, engelli vatandaşlarımızdan,

kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza kadar Gazipaşa’mızda herkesi kucaklayacak projeleri hayata geçireceğiz. Yönetimde ana ilkemiz; dürüst, şeffaf, adil bir yönetim ve herkese eşit davranma, eşit hizmet olacaktır.

Gazipaşa’nın göz boyamaya yönelik hayalci projelerle kaybedecek zamanı yok. O nedenle önceliğimiz, Gazipaşa’yı alt ve üst yapı ile ulaşım sorunlarından arınmış, insanlarının huzur içerisinde yaşadığı modern ve çağdaş bir geleceğe taşımak olacak.

Ulaşım başta olmak üzere, altyapı ne kadar iyi olursa, Gazipaşa’mıza yapılan yatırımlar o derece artacak ve halkımızın yaşam kalitesi o kadar yükselecektir” dedi.

“Özgün Çalışmalar Yapacağız”

Gazipaşa halkı için her türlü ihtiyaçları karşılamak adına mücadele edeceklerini ifade eden başkan adayı Yılmaz, “Sağlık, eğitim, gıda yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ve onların gururunu incitmeden yapılacaktır.

Özellikle yaşlı, dul-yetim ve şehit aileleri sosyal ve kültürel imkanlardan öncelikli olarak faydalanacaktır. Gençlerimiz geleceğimiz; yaşlılar geçmişimiz ve kadınlarımız toplumun dinamik gücü anlayışı ile çalışacağız.

Eğitimleri için kırsal kesimden merkeze gelen öğrencilerimizin barınma, yurt ihtiyacını kısa sürede çözeceğiz. Okuma imkanı bulamamış insanların meslek edinmelerini sağlamak için öncülük yapacağız.

Meslek kursları açılmasını sağlayacağız. Yaşlılarımız için huzur evi, kadınlarımız için sosyal donatı alanları ile emeklerini geliştirici projeler, çalışan annelerimiz için kreş, gençlerimizin eğitim, kültür ve sportif alanlarda gelişmesi için özgün çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

“Kırsal Turizmi Destekleyeceğiz”

Her seçim döneminde türlü vaatlerle gündeme gelen ancak ilerleme kaydedilemeyen bir turizm konusu olduğunu aktaran Mehmet Ali Yılmaz, “Uluslararası uçuşlara açık havalimanının yanı sıra denizi, yeşili,

doğal ve tarihi güzellikleri ile turizm açısından cazibe merkezi konumunda olması gereken Gazipaşa, ne yazık ki bu özelliklerini avantaja çevirecek, iradeden bugüne kadar yoksun kalmıştır.

Bu nedenle ilçemize yatırımcı çekmek ve otellerin hemen açılması için her tür çabanın ve çalışmanın içinde olacağız. Bu yıl 1 milyon yolcu hedefini geçen Gazipaşa Havalimanı ile ilgili çalışmalarımız olacaktır.

Gazipaşa Havalimanı yolunda iki araç yan yana zor geçmektedir. Bu yol, ilçemizin turizme açılan en önemli penceresi olan Gazipaşa Havalimanımıza hiç yakışmıyor. İnşallah sizlerin teveccühüyle göreve gelir gelmez,

bu yolu genişleterek havalimanımıza yakışan ulaşımı sağlayacağız. Turizmi sadece kum, deniz ve güneş olarak görmeyeceğiz. Bu nedenle kırsal turizmi de destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. yararlanılan kaynak: gazipaşamanşet.com

yukarı çık
0
Paylaşım